lauantai 23. maaliskuuta 2024

Lethal

*)mainoslinkki

Aiemmin postaamieni silmämeikkikynien lisäksi *Noben tilaukseeni lähti mukaan myös toisen itselleni entuudestaan tuntemattoman merkin tuotteita; *Lethal Cosmetics. Kyseinen sarja on perustettu vuonna 2016 Saksassa ja sen tarkoituksena on tuoda markkinoille uniikkeja, laadukkaita, eettisiä ja inspiroivia tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimissa on myös valmiita paletteja, mutta itse nappasin kolme irtoluomiväriä sekä lisäksi yhden rajausvärin.


Duochrome luomivärit sävyssä *Flourish ja *Heather (ovh 7,90€/1,6g) ja Multichrome luomiväri sävyssä *Aurora (ovh 9,90€) sekä rajausväri sävyssä *Jiggy Jam (ovh 8,90€/3g).


Rajausväri toimii siis veden kanssa eli kastelet rajaussiveltimen vedellä ja pyörittelet sen jälkeen siveltimeen rajausväriä, jonka jälkeen vain silmiä rajaamaan. Itse usein ennen varsinaista rajaamasta testaan vielä värin kämmenelle. Kannattaa myös huomioida, että nämähän eivät toki ole sitten vedenkestäviä eli jos sinulla on ongelmana vuotavat silmät, eivät nämä veden kanssa käytettävät rajaukset välttämättä ole sinun juttusi. Jos tätä ongelmaa ei ole niin kannattaa ehdottomasti rohkeasti kokeilla, värimaailmaa näiden kanssa on loputtomasti.


Yllä olevassa kuvassa luomivärit järjestyksessä vasemmalta lähtien Flourish, Aurora ja Hearher. Oikeassa alakulmassa rajausväri.


Napit ovat tosiaan irrallisia ja nämä on tarkoituksena laittaa erilliseen palettiin. Itselläni olikin entuudestaan varsin vähälle käytölle jäänyt Z-paletti, jossa oli tätä ennen vain kolme luomivärinappia. Mikäli sinulla ei tähän sopivaa tyhjää palettia ole jo valmiina, löytyy näitä Nobenkin valikoimista (esim. *1 & *2).

Alla olevassa kuvassa swatchaukset luomiväreistä ja rajausväristä. Rajauksessa tosiaan kahta eri väriä, jotka voi myös sekoittaa yhteen ja saada näin aikaan vielä kolmannen värin.


Oletko sinä ehtinyt testailla Lethal Cosmeticsin tuotteita?

2 kommenttia:

  1. En ole testaillut vielä itse, mutta kiinnostuneena katsellut muiden kokeiluja :) nättejä sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ainakin näiden valitsemieni värien pigmenttisyydestä sekä koostumuksesta. Jos luomivärejä ei ois jo tuhottomasti niin hankkisin ehdottomasti vielä lisää, nyt yritän vähän himmailla ja käyttää pois vanhoja :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat