keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Briif

 *)mainoslinkki

Äänikirjapalvelut ovat jo kaikille varmasti tuttuja, mutta oletko kuunnellut äänilehtipalvelusta? Itselläni tämä osui vastaan ja tokihan tähän piti tehdä hieman lähemmin tuttavuutta, mistä oikein on kysymys.

*Briif äänilehtipalvelun kautta on tosiaan mahdollista kuunnella yli 20 lehteä äänikirjan tapaan. Mukana on mm. Suomen kuvalehti, Gloria, Trendi, Anna, Arvopaperi, Talouselämä, TM ja monia muita. Palvelua voi kokeilla 14 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu joko 11,99€/kk tai 99,99€/vuosi hintaan. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa kokeilujaksoa mikäli et halua jatkaa tilausta maksullisena. Lisäksi voit kuunnella myös yhden ainoan artikkelin mikäli et halua hyödyntää tuota kahden viikon kokeilujaksoa.

Itse kokeilin alkuun yhden artikkelin kanssa palvelua ja omalle kohdallani osunut artikkeli oli itseasiassa todella mielenkiintoinen. Tätä varten sähköpostiin tuli artikkeli, jossa oli linkki, jonka kautta artikkelin pystyi kuuntelemaan. Itse kuuntelin tuon artikkelin puhelimen kautta ja homma toimi kaiken kaikkiaan oikein mallikkaasti. Taidan ottaa tuon kahden viikon kokeilun, kunhan äänikirjapalvelussa loppuu itselläni kuuntelujakso. Informoin sitten tänne tarkemmin vielä tuosta.

Joko sinä olet ehtinyt tutustua tähän palveluun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat