lauantai 7. lokakuuta 2023

Herbal hydrating

*)mainoslinkki

Tämä tuote on ainakin osan verkkokauppojen valikoimista poistunut, ja itsekin nappasin tämän *Lykolta varsin edulliseen hintaan, mutta ajattelin nyt kuitenkin hieman tuotteesta vinkata mikäli vaikka jossain satutte törmäämään:


Mario Badascu Herbal Hydrating Serum (ovh 26,50€/29ml, itse maksoin vajaan 6€)
on kevyt öljytön ja geelimäinen kosteuttava seerumi soveltuen kaikille ihotyypeille. Vaikuttavana aineena mm. keramideja sekä ginseng- ja neidonhiuspuu-uutteita. Sopii käytettäväksi kasvovoiteen alla tai rasvaisemmalla iholla sellaisenaankin. Koostumus tässä on tosiaan mitä luvataankin eli geelimäinen ja mielestäni tämä imeytyy ihoon hyvin, olen käyttänyt niin aamuisin kuin iltaisinkin eli soveltuu myös meikin alla käytettäväksi. Pakkaus ei ehkä ole jotenkaan ihan kätevimmästä päästä tai jostain syystä itse koen hankalaksi saada tästä tuotetta ulos vaikka olenkin tuotetta pitänyt alaspäin eli ei ole koostumukseltaan mitään kovinkaan juoksevaa. Tuotteena jää itselläni ehkä sinne ihan kiva tasolle eli jos vastaavasti hyvin edullisesti tulee vastaan niin voisin napata toisenkin kappaleen käyttööni, mutta en usko jääväni niinkään kaipailemaan tuotetta tämän loppuessa.

Tykkäätkö sinä tehdä alelöytöjä (olipa kyse mistä tuotekategoriasta tahansa)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat