perjantai 29. syyskuuta 2023

3 Seconds Starter

*)mainoslinkki

Tämä on jo pitkään ollut omalla testauslistallani, mutta ainakin muutaman kerran mielessä ollessa sattunut olemaan verkkokaupasta lopussa ja senpä vuoksi tämä testaileminen onkin nyt sitten jäänyt näin pitkälle. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan?


on hyaluronihappoa sisältävä ihon tehokosteuttaja. Soveltuu varsinkin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kyseessä on hoitoneste, joka käytetään iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tämän jälkeen iholle voi käyttää normaalisti muut hoitotuotteet kuten seerumin ja kasvovoiteen. Itse pidän kovasti aasialaisesta tyylistä kerrostaa useampaa tuotetta iholle ja varsinkin näin talvea kohti mennessä kaikki kosteutus onkin iholle tarpeen. Tämä on ehdottomasti ollut kaikkien kehujen arvoinen.

Oletko sinä hoitonesteiden ystävä vai onko useamman tuotteen kerrostaminen iholle sinun mielestäsi turhan paljon aikaa vievää hommaa?

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat