sunnuntai 22. lokakuuta 2023

Philips Lumea Advanced IPL

Meinasin jo luovuttaa tämän kanssa ja laitoinkin jo myyntiin, mutta totesinkin pienen tauon jälkeen, että kyllähän tämä oikeasti toimii..


Kyseessä on siis Philips Lumea Advanced IPL -ihokarvonpoistolaite, joka lupaa poistaa karvoja valoimpulssin avulla. IPL-hoito on itselläni toimintatekniikaltaan tullut tutuksi jo vuosia sitten sen tullessa ammattilaisille kauneushoitoloihin, en tosin ole kauneushoitolassa kyseistä hoitoa koskaan kokeillut, vaikka se kiinnostikin. Kotikäyttöön laitteitakin on tullut jo useampi vuosi sitten, mutta itse innostuin vasta reilu vuosi sitten työkaverin hehkuttaessa kuinka helppoa elämä on kun tätä käyttää säännöllisesti. Ostin siis tosiaan laitteen itselleni ja käytin tätä ohjeistuksen mukaisesti. Itselläni on kohtuullisen vahva karvankasvu ja se on tummahkoa. Olisinkohan käyttänyt laitetta aktiivisesti jonkun noin 9kk ajan kunnes kesällä sitten hommaan tuli taukoa ja ajattelinkin heittää pyyhkeen kehään. Tämänkin teho tulee hitaasti eikä kokonaisuutta siten ihan täysin hahmota. Huomasin kyllä karvankasvun hidastuneen/vähentyneen, mutta loppujen lopuksi useamman kuukauden tauon ja karvoituksen normaalistumisen myötä huomasin kunnolla kuinka tämä toimi. Karvat siis tosiaan kasvoivat takaisin siinä mittakaavassa mitä ne olivat ennen laitteen käyttöä ja päätinkin nyt ottaa tämän uudelleen säännölliseen käyttöön.

Itselläni tämä ei tosiaan ainakaan ensimmäisellä käyttäkierroksella tuonut mukanaan täyttä karvattomuutta, mutta helpotti elämää huomattavasti. Kyllähän tämän kanssakin menee jokunen tovi kun käy lävitse kaikki ihoalueet, joilta karvat haluaa poistaa, mutta toisaalta se on vain sen kaksi kertaa kuukaudessa kun muiden menetelmien kanssa joutuisi puljaamaan ehkä jopa useamman kerran viikossa. En tiedä johtuuko iästä vai sheivaamisen harvenemisesti, mutta iho tuntuu siitä nykyisin ärtyvän siinä määrin etten sitä kovin mielellään harrasta. Sähköiset sheiverit sit taas jättävät karvan sen verran pitkäksi, että niitä joutuisi ajelemaan jatkuvasti eikä lopputulos ole ihan niin sileä kuin mitä toivoisin. Epilaattori itseltäni myös löytyy, mutta sekään ei ainoana karvanpoistomenetelmänä ole minun juttuni - yhdistettynä IPL:n kanssa ainakin säärien suhteen toimii ehkä parhaiten ja todennäköisesti tuolle kombolla meninkin nyt taas tässä jatkossa. Toki noita kahta muutakin ajoittain hyödyntäen.

Ja niin. Nykyisinhän karvatkaan eivät ole niin out ja monet julkkisnaiset esittelevät sheivaamattomia kainaloitaan ja sääriään, mutta omaa silmääni omat karvani eivät vain miellytä ja sen vuoksi mietin näitä karvojen poistomenetelmiä :D

Oletko sinä kokeillut IPL-laitetta? Entä mitä mieltä sinä olet ihokarvojen poistosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat