tiistai 10. lokakuuta 2023

Her Choice

Tulin napanneeksi taas uuden La Riven tuoksun käydessäni Rustassa pyörähtämässä. Viimeksi esittelin teille kesällä Love Dance -tuoksun. Pitäisi kyllä käydä näitä testailemassa Normalissa, koska siellä ainakin aiemmin oli myynnissä myös 30ml kokoja.


La Rive Her Choice EdP (ovh 8,90€/100ml)
on kukkaistuoksu, joka on julkaistu vuonna 2022. Tuoksusta löytyy (latvatuoksut:) appelsiininkukkaa, bergamottia, (sydäntuoksut:) Intian jasmiinia, (pohjatuoksut:) valkoinen myski, vanilja ja seetri. Tuoksua kuvaisin itse varsin naiselliseksi. Itse en ehkä ihan selkeästi tätä mihinkään tiettyyn vuodenaikaan yhdistäisi, mutta ehkä toisaalta nyt tämä syksy on itselläni tälle tuoksulle ominta aikaa. Kotoa löytyvän pienen kriitikonkin mielipide tuoksusta oli lyhyt ja ytimekäs "ihana" ja hän ei kyllä mielistele jos jokin ei ole hänen mieleensä :D La Riven tuoksuja löytyy aiemmin mainittujen Rustan ja Normalin lisäksi myös mm. Tokmannien valikoimista.

Mikä on sun uusin (tuoksu)löytösi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat