maanantai 19. kesäkuuta 2023

La Rive Love Dance

Kolmas La Riven tuoksu vähälle aikaa, mutten voinut tätä vastustaa kun satuin testaamaan Rustassa iholle - hintaakin kun oli vain reilu 6€! Aiemmin olen esitellyt täällä tuoksut Cash ja Have fun.


Tuoksua kuvataan kukkais-hedelmäiseksi ja tuoksusta löytyy (latvatuoksut:) kookosta, persikkaa, granaattiomenaa, (sydäntuoksut:) banaania, ananasta, (pohjatuoksut:) meripihkaa, myskiä ja santelipuuta. Heti tätä tuoksuttaessa tuli mieleen todella vahvasti jokin Escadan ikonisista kausituoksuista (joita aiemmin myös kesätuoksuiksi kutsuttiin), ehkäpä se on tuo Rockin' Rio? La Rivehan on toki "halppismerkki", joka tekee dupetuoksuja suosituista tuoksuista mutta esimerkiksi noiden Escadan kausituoksujen kanssa on se ongelma, että noita alkuperäisiä ei saa koska ne ovat vain sen tietyn hetken myynnissä ellei sitten satu tulemaan uudelleen lanseeratuksi - mitä taas harvoin käy. Toisaalta myös on kiva, että jokaiseen budjettiin sopien löytyy hyviä ja laadukkaita tuoksuja. Hintaansa nähden nämä ovat nimittäin erinomaisia, koska mielestäni tuoksu pysyy iholla kohtuullisen hyvin ja (mikä tärkeintä) tuoksu ei muuta epämiellyttäväksi. 

Oletko sinä löytänyt La Riven tuoksuista itsellesi mieluista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat