perjantai 5. joulukuuta 2014

Ulkomaalaiset verkkokaupat

Olen kosmetiikan ulkomailta tilailun suhteen vielä varsin keltanokka, mutta sitäkin innokkaammin asiaa viime kuukausien aikana harrastanut. Itselleni tutuksi ovat tulleet:

iHerb: USA:lainen verkkokauppa, josta saa mm. kosmetiikkaa, vitamiineja yms. yms. Itse olen täältä tilannut enimmäkseen E.L.F.:n sekä Ecotoolsin tuotteita - hinnat huomattavasti edullisemmat kuin Suomessa. Postikuluhinnoittelu ihan vastoittain muuttunut niin, että määräytyy paketin painon ja arvon mukaan. En ole uuden hinnoittelun aikana kerennyt vielä tilata, mutta jos kevyitä tuotteita tilailee niin todennäköisesti tulee halvemmaksi kuin aiemmilla 4$ postikuluilla.
Koodilla: GVH772 tai suoraan klikkaamalla: http://www.iherb.com?rcode=GVH772 ensitilaaja saa pientä etua (olikohan ensimmäisestä tilauksesta -10$) ja koodin antaja pientä etua itselleen.

Strawberrynet: Aasiassa (?) toimiva kosmetiikan verkkokauppa. Varsin kattava valikoima kosmetiikkaa, mutta kannattaa hintoja tarkkaan katsella, jotkut tuotteet ovat olleet jopa kalliimpia kuin Suomessa (varsinkin jos jokin tuote sattuu jossain ketjussa tarjouksessa olemaan..). Ei postimaksuja, lupaavat korvat mahdolliset ALV-maksut. Tilattujen tuotteiden määrä vaikuttaa lisäalennusprosenttiin kuten myös se monesko tilaus on kyseessä.


Eu:n ulkopuolelta tilatessa toki kannattaa muistaa tullirajat! Itse lähinnä kosmetiikkaa tilailen ja täten pyrin pitämään tilaukseni summan alle 22 eurossa.


Lookfantastic: Englantilainen verkkokauppa, josta löytyy kosmetiikkaa, elektroniikkaa (hiustuotteita) yms. Pari kertaa tilauksen tehnyt ja on ainakin minun kohdallani toiminut oikein kivasti. Ei postikuluja.

BeautyBay: Britti verkkokauppa, josta on tullut vain kerran tilattua; kynsilakkoja. Ei postikuluja kun tilaus ylittää 13€.

NordicFeel: Ruotsalainen verkkokauppa. Paljon kosmetiikkaa, osa tuotteista todellakin edullisemmin kuin taxfree-myymälässä. Yli 59€ tilauksiin ilmaiset postikulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat