keskiviikko 17. joulukuuta 2014

GloriaBox Joulukuu 2014


Eilen posteljooni oli taas turhaan rinkutellut ovikelloa, tänään sain sitten Postiin asti itseni raahattua ja GloriaBoxin itselleni haettua.


Ensinnäkin huomio kiinnittyi samankaltaiseen pakkaukseen LivBoxin kanssa, mikä tosin ei ole ihme kun kyseessä on sama yritys taustalla..

Sitten vihdoin siihen mitä boxi sisälsi:


Clinique: Smart Custom-Repair Serum (ovh 79€/30ml, boxissa 10ml näyte)
Älykäs seerumi kuullostaa sellaiselta, että se on pakko testata :D Cliniquen tuotteet ovat olleet varsin hyviä, joten odotukset tämänkin seerumin suhteen ovat siis korkealla. Äärettömän mieluinen löytö boxista siitäkin syystä, että seerumia ei tällä hetkellä kosmetiikkavarastoistani löydy!

- Clarins: Rouge Prodige Lipstick (ovh 26,80€)
Itseltäni boxista löytyi sävy 10 pink fuchsia, mikä kyllä sävynä olisi minulle varmaankin aika passeli, harmi vain etten koskaan ole huulipunien käyttöä oppinut. :( Taitanee siis olla, että tämä lähtee kiertoon..

- Chloé: See by Chloé EdP (ovh 48,60€/30ml, boxissa 7,5ml näyte)
Heti piti toki iholle testata millainen tuoksu on kyseessä :D Ei paha ollenkaan, eiköhän tämä tule käytettyä :) Plussaa isosta näytekoosta, miinusta kun ei mitään spraytä tuossa ole, nuo "kipattavat" on aina vähän hankalampi jotenkin käyttää..

- OSIS+: Glamination -silottava eliksiiri (ovh 19,90€/75ml):
Kuullostaa oikein hyvältä ja käyttökelpoiselta tuotteelta.

- Glamglow: Thirstymud Hydrating Treatment (ovh 49,90€/50g, boxissa 15g näyte):
Aivan uusi tuttavuus minulle ja tehokosteuttavia&rauhoittavia naamioita aina, varsinkin talvisin, tulee käytettyä. Tätä ilolla siis lähden testaamaan. :)


LOPPUTULOS:
Olen kyllä boxin sisältöön oikein tyytyväinen; 4/5 lähtee ehdottomasti omaan käyttöön. Pakkauksessa oli siis tosiaan 2/5 normaalikokoisia tuotteita ja näytteetkin olivat oikein reilun kokoisia. Eli jos Boxia jatkossakin saa niin eiköhän tämä tule uudemmankin kerran tilailtua! :)

Lisäys: Hintaa boxilla tosiaan oli "huimat" 25,90€ ja jos nyt oikein laskin niin boxin arvo n. 100€, voisi siis sanoa, että hinta-laatu -suhde oli enemmän kuin kohdillaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat