tiistai 16. joulukuuta 2014

Lookfantastic Beauty Box December 2014


Satuin saamaan tämän Lookfantasticin joulukuun Beauty Boxin ennakkotilauksen jälkeen ja tässä oli se etu, että pystyi valitsemaan joko lisämaksullisen kuriiripalvelun (jonka kautta ennakkotilatut boxit automaattisesti tulevat) tai perinteiset ilmaisen toimituksen, on varmaankin sanomatta selvää kumman valitsin ;)

- Murad Essential-C cleanser 45ml näytekoko:
Sarja minulle täysin uusi ja tuntematon, en ole koskaan kuullutkaan. Pitää testailla tuote ja tsekkailla lisäinfoa ko.sarjasta.

- Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 25ml näytekoko:
Kasvoöljyjä olen hyvin hyvin vähäisesti käyttänyt. mutta kokeillaan mitä mieltä ihoni tästä on.

- Macadamia Infuced Comb:
Olen kuullut harjoista ja kammoista, joissa on jonkinlaista hoitavuutta itsessään mukana, mutta en ole moisia tainnut edes käsissäni koskaan hypistellä. Tuote mitä todennäköisesti ei kovin hevin itse tulisi hankittua eli ihan loisto sisältö boxiin.

- Lord&Berry Silk kajal travel size:
Kajaleita (varsinkin mustia sellaisia..) löytyy aikamoinen liuta kotoa, mutta jospa sitä tämän myötä niistä vanhemmista vihdoinkin vähän karsisi pois..? Kätevä koko meikkipussiin.

- Elemis Papaya Enzyme Peel 15ml näytekoko:
Mielenkiinnolla odotan kunhan pääsen tätä testaamaan!

- Gold Collagen Pure Gold Collagen 1 annos:
Tämän korkkasin heti boxin avattuani. Mielenkiintoisen makuinen.. Tokihan kauneus lähtee sisältäpäin, mutta en ole oikein varma uskonko, että nämä tosiaan ovat niin tehokkaita mitä väitetään.. Monipuolinen ruokavalio ja runsas vedenjuonti ajanevat saman asian jos eivät jopa enemmänkin!?

- Bourjois Intense Smoky liner & eyeshadows:
Ei ehkä mitään ihan superpigmenttisiä (ainakaan pikaswatchauksella), mutta pitää ainakin kertaalleen testata silmiin ennenkuin laittaa kiertoon..Lopputulos:

Joulukuun boxin sisältöön olin oikein tyytyväinen. Kuten odottaa saattoi niin kaikki tuotteet olivat aivan uusia ja suurimmasta osasta sarjoistakaan en ollut koskaan kuullut - innolla siis tutustumaan näihin lisää! :) Hinta/laatu-suhde boxissa oikein kohdillaan ja täytyy myöntää, että itse boxi, missä tuotteet tulivat on huomattavasti mukavampi kuin LivBoxissa.

Tammikuun boxinhan meinasin jo innosta hihkuen tilata, kun tästä tuli sähköpostiin ilmoitus MUTTA tilausta näpytellessä huomasin, että siinä tosiaan ainut postitusvaihtoehto on tuo kuriiripalvelu, jonka melko huonosta toimivuudesta olen muista blogeista lukenut enkä muutenkaan viitsi siitä sitä 8,99€ maksaa, joten valitettavasti taitaa tammikuun boxi jäädä minulta tilailematta. Pitää toivoa, että sattuisi yhtä hyvä mäihä kuin joulukuun boxinkin suhteen, että sen myöhemmin saisi ilman postikuluja - tässä tapauksessa boxi nimittäin ihan ehdottomasti lähtee tilaukseen! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat