torstai 25. joulukuuta 2014

The Body Shop -joulukalenteri loppuyhteenveto


Tässä siis vielä koko TBS -joulukalenterin sisältö.


Suihkugeelit ja vartalovoiteet (mukaan lukien vartalovoi, vartaloemulsiot ym.): 
Nämä olivat ehkä mieluisimmat kalenterin sisällöistä. Arkipäivässä näitä kuluu jatkuvasti - ja paljon! Ja on myös mukavaa päästä testailemaan TBS:n valikoiman eri tuoksuja ja koostumuksia. Itse pidän myös kaiken lisäksi vaihtelusta, joten putelit ovat varsin sopivia - kuluvat nopeasti loppuun ja pääsee vaihtamaan seuraavaan.. ;)

Tosin miinusta on annettava noista kimallusvoiteista, vasta kokeillessa tajusin millaista suorastaan glittermönjää ne on o.O Yleensä olen kaiken kimaltavan suhteen aikamoinen harakka, mutta liika on liikaa.. Lisäksi nuo on yllättävän vaikea saada tuosta purnukasta ulos :/ Tuoksut ovat kylläkin aivan ihania <3 Vartalovoita olisi kiva ollut olla enemmän kalenterissa kuin tuo yksi, ne ovat varsinkin näin talvisin juuri sitä mitä ihoni kaipaa!


Kasvovoiteet, naamio:
Näistä kaikki tuotteet olivat itselleni uusia. Ihonhoitotuotteista myös kasvojen puolelle tykkään testailla uusia juttuja ja näiden pienet koot ovat myös siitä plussaa että ne kuluvat nopeasti :D Näitä en ole vielä kerennyt testaamaan, joten tämän ihmeempiä en näistä osaa mennä sanomaan.


Käsi- ja huulivoiteet:
Käsivoiteita kuluu talviaikaan jossain määrin vaikkakin olen äärettömän huono käsivoiteiden käyttäjä, nyt kun olen voiteen ottanut yöpöydän laidalle niin muistaa käyttääkin.. Lisäksi olen kyllä vanhoja käsivoiteita käyttänyt pois jalkavoiteena - ihan jo senkin takia, että edellinen jalkavoide loppui jo jokunen tovi sitten enkä ole jostain kumman syystä uutta saanut hankittua tilalle (ennenkuin sellainen tuolta LivBoxista tupsahti :) ).. TBS:n huulivoita en tosiaan vuosikausiin (vuosikymmeneen!?) ole käyttänyt, mukavaa päästä verestämään vanhoja muistoja :D Tosin voi olla, että tuon hunajaisen laitan eteenpäin, vartalovoinakin oli ehkä aavistuksen verran turhan hunajainen minun makuuni..

Loppujen lopuksi tuo hunajainen huulivoide on enemmän mieleeni kuin mansikka - en siis sitä sitten kuitenkaan eteenpäin laittanut menemään. Mansikka on aika esanssisen makuinen ainakin omaan nenääni, ei siis ihan se mieluisin tuoksu niin käsi- kuin huulivoiteenakaan, mutta eiköhän nuo tule pois käytettyä. 


Sivellin, meikkikynä, kynsilakka, hajuvesi:
TBS:n meikkisiveltimistä olen paljon kehuja kuullut, mutta on jäänyt vielä testaamatta eli ehdottomasti olin enemmän kuin tyytyväinen tämän ilmestyessä luukusta! Meikkikynä todennäköisimmin jää omaan käyttöön, pitää testata kuinka se itselläni toimii. Kynsilakat ovat valikoimissa uutuuksia ja tosiaan olen pohtinutkin, että olisi mukava päästä näitä testaamaan. Sävy oli lisäksi ihastuttava! White musk edt - tämäkin tuoksu tuo muistoja vuosien takaa mieleen :D 


Sitten viimeisenä ne ei niin mieluisat tuotteet, jotka tuntuivat enemmänkin kalenterin täytöltä.
Palasaippuat: Tuoksut ovat ihania mutta en ole kovinkaan kova palasaippuoiden käyttäjä eli taitanevat kiertoon lähteä..
Kynsiviila: Olen järjettömän laiska viilaamaan kynsiäni, myönnetään! Mutta jos viilaa käytän niin siihen löytyy lasiviila eli tämä ei myöskään itselleni jää käyttöön.
Pesukukka: Yhden pesukukan olen jo kiertoon laittanut (ei ollut kylläkään TBS:n..) eli myöskään tämä ei jää käyttööni. En vain ole oikein näiden käyttöä oppinut vaikka kuinka olen yrittänyt..


LOPPUARVIO:
Kalenterin hinta oli 65€ ja olikohan arvoksi arvioitu 50€ enemmän eli 115€ (saatan muistaa arvon hieman pieleenkin), täytyy myöntää, että odotukset olivat kohtuullisen korkealla kalenterin suhteen eivätkä ne ehkä sitten kuitenkaan ihan täysin täyttyneet.. Onneksi kuitenkin enemmistö tuotteista tulee itse käytettyä, mutta pitää ensi vuonna pohtia millaisen kalenterin sitä hankkisi - kosmetiikkakalenteri olisi kyllä tällaiselle friikille se ehdoton, mutta lieneekö näitä muilla kuin TBS:llä!? Itselläni ei ainakaan vastaan ole tullut.. Noh, mutta katsotaan vajaan vuoden kuluttua mikä on tilanne, voihan se olla, että TBS-kalenteri tulee hankittua ensikin vuonna.. :)


*) sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

  1. Kicksillä on myös kosmetiikkajoulukalenteri, samoin joitain saa tilattua ulkomailta; ainakin sellaisen kuin Benefit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitokset vinkistä. :) Pitää joulun lähestyessä ottaa selville mistä joulukalenterin tänä vuonna hankkisi.. :D

      Poista
  2. Tuo hunaja oli aika kukkainen, hyvin tymäkkä tuoksu :D Ja koostumus oli sellaista kovaa, ei niin pehmeää kuin muut kokeilemani (samanlainen koostumus myös Fuji Green Tea:ssa). Miulla oli teekalenteri, W7 ja tämä TBS.

    Joku vuosi oli Bootsin (sain diilattuna) ja Ciatekin oli, sekä saksalainen, kuutionmuotoinen kosmetiikkakalenteri.. W7 oli ainakin yhteen aikaan vielä K4L:myynnissä :D Jos ebayta käyttää, niin sieltä löytyy vaikka minkälaista, tosin toimituskulut voi olla hirvittävät ja toki osa pyytää riistohintoja -_-

    VastaaPoista
  3. Pitää sitten lähempänä joulua katsella mitä olisi vaihtoehtoina, tänne saa vinkkailla sitten mitä tulee vastaan kunhan niitä alkaa myyntiin tulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie jo odottelen innolla kalentereiden julkaisua sekä LE-tuotteita :'D
      Jos TBS:n kalenteri tulee tänä vuonna, niin toivottavasti ei samoja mitä viime vuonna ja osa oli jo edellisen vuodenkin kalenterissa.

      Poista
    2. Itsekin kyllä jätän TBS-kalenterin välistä mikäli näyttää, että samat tuotteet pyörivät kuin viime kalenterissa, pitää vain toivoa, että vaihtavat sisällön kokonaisuudessaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat