maanantai 29. joulukuuta 2014

Kosmetiikkaboxit

Kosmetiikkaboxit ovat Suomessa vielä kohtuullisen tuore juttu ja valinnanvaraa on hyvin vähän,  mutta ulkomailla näitä käsittääkseni on jo pidemmänkin aikaa pyörinyt!? Itse en kovinkaan moneen boxiin (vielä!) tutustunut, mutta into olisi kova. Tässä vähän listausta minulle tutuksi tulleista boxeista:

LivBox (15,90€/kk);
Jonka olenkin jo useamman kerran kerennyt mainita. Ensimmäinen boxi johon tutustuin ja harmitti ihan vietävästi kun olin niin jälkijunassa tämän suhteen; ensimmäinen tilaamani LivBox taisi olla 7/13. Välillä boxien sisältö saa suorastaan hurraahuutoja aikaiseksi ja toisinaan taas plaah-ilmeen. Mutta kaikkia on mahdotonta miellyttää ja kaikkinensa mielestäni hinta/laatu -suhde on boxeissa ollut kohdillaan. Suuren suuri plussa järjettömän hyvästä asiakaspalvelusta!! :) Ja on mukavaa kun joka kuukausi tulee kysely, johon vastaamalla voi kartuttaa pistesaldoa; tarpeeksi kerättyään pisteitä voi lunastaa ilmaisen boxin itselleen tai antaa vaikkapa lahjaksi. :) Summa summarum: LivBox jäänee tilauslistalleni jatkossakin.

Cleopatra's Secret Box (19,95€/kk):
Tämä oli seuraava tuttavuuteni, joka valitettavasti jäi hyvin lyhyeksi. Kerkesin vain yhden boxin saada eikä se nyt ehkä omalla kohdalla ollut sisällöltään se paras mahdollinen. Mieluusti olisin kuitenkin tilausta jatkanut ja katsonut mitä jatkossa olisi ollut. Valitettavasti vain ko.boxi laitettiin jäihin, syytä en nyt muista.. Käsittääkseni tätä ei ole uudelleen viritelty vireille!?

Lookfantastic Beauty Box (19,35€/kk):
Laitan tämän nyt kolmanneksi, koska käsiini sain ennen neljäntenä mainitsemaani boxia. Innostuin kun sain ko.boxin tilattua ilman tuota maksullista kuriiripalvelua. Ensimmäinen ulkomainen boxi, jonka itselleni tilasin. Lookfantasticilta olin kylläkin pari tilausta jo aiemmin tehnyt ja paljon lukenut kuullut ko.verkkokaupasta jo ennen tätä joten tilaamista ei montaa kertaa tarvinnut pohtia. Jatkossakin yritän seurailla, josko tämän sattuisi myöhemmin tilatessa saamaan ilman tuota kallista toimitusta. :)

GloriaBox (25,90€/kk):
Uusin ja kallein tuttavuus. Ja kerrankin olin etulinjassa ja pääsin ensimmäiseen boxiin tutustumaan!! Olin kyllä mielettömän tyytyväinen boxin sisältöön (kuten aiemmasta postauksestani käy ilmi) ja ihan ehdottomasti jatkossakin tilaan mikäli boxia jatketaan. Voisi kyllä kuvitella, että jatkoa seuraisi, koska ensimmäiset boxit kohtuullisen nopeasti saatiin loppuunmyytyä!?


Siinäpä ne sitten olikin. Muutamista muistakin ulkomaisista boxeista olen käynyt lueskelemassa, mutta näiden kohdalla mieluiten lukisin suomalaisten tilaajien kokemuksia tilausten sujuvuudesta ja boxien sisällöistä. Mutta eiköhän sitä tässä taas johonkin boxiin hairahduta kunhan törmään jonkun blogin kautta hehkutuksiin ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat