maanantai 15. joulukuuta 2014

LivBox joulukuu 2014


LivBoxin sisältöä on jo hyvin hyvin monissa blogeissa puitu, mutta en voi olla laittamatta vielä omaa lusikkaani soppaan mukaan :D Boxini sain perjantaina jo haettua (torstaina posteljooni oli turhaan ovikelloani rimputellut..), mutta nyt vasta sain aikaiseksi naputeltua tätä postausta..

- Rimmel ScandalEyes Rockin' Mascara (ovh 11,50€):
Itse olin enemmän kuin tyytyväinen kun kerrankin mascara löytyi boxista, varsinkin kun uuden mascaran hankinta olisi ollut aivan kohta ajankohtaista. Rimmelin mascaroita muutenkin melko vähän tullut kokeiltua joten nyt pääsee testaamaan. :)

- LV Täyteläinen jalkavoide (ovh 5,50€):
Myös jalkavoide on ollut hankintalistalla jo jonkin tovin, joten mieluisa yllätys tämäkin. Toivottavasti on tarpeeksi tuhtia tavaraa minun kuiville jalkapohjilleni!

- Marc Jacobs Daisy Dream & Enrique Iglesias Adrenaline -tuoksunäytteet:
Tuoksunäytteetkin on ihan jees boxin sisältönä, pääsee testailemaan uutuustuoksuja, joita ei ehkä muuten tulisi testailtua. Näytteet muutenkin aika monissa kaupoissa kiven alla ja suihkaus kaupassa tuoksusta ei ihan yhtä hyvin asiaansa aja kuin pieni näyte. Marc Jacobsin tuoksua en vielä ole kerennyt testailla, mutta tuoksukuvaus kuullostaa kyllä melko lupaavalta. Enrique Iglesiaksen tuoksu ei täystyrmäystä saanut tuoksuna - laulaja itse ei kuulemma niinkään testaajan mieleen ole :D

-Vichy Aqualia Thermal Rich (ovh 25,90€/50ml, boxissa 15ml näyte):
Vichyn tuotteet eivät minulle kovinkaan tuttuja ole, joten mieluusti tätäkin testaan - kunhan edes yhden avatuista kasvovoidepurkeista ensin saisin kulutettua pois.. Kuvauksen perusteella arvelisin käyttäväni yövoiteen asemasta.

- Clarins Instant Smoot Perfecting Touch (ovh 34€/15ml, boxissa 4ml näyte):
Tämä onkin tuttu tuote, mutta en lainkaan ole pettynyt tämän löytymisestä boxista; en nimittäin äärettömän hyvä meikinpohjustustuote, suosittelen!! :)

-Duc d'Oc -tryffelit:
Joulun kunniaksi boxi sisälsi tänäkin vuonna suklaata. Ehkä aavistuksen turhan makiaa minun makuuni, mutta täytyy kyllä myöntää, että tästä huolimatta tekivät kauppansa xD


Uskollisen tilaajan lahjana:
- Jamela 24K Kultakollageeni silmänalusnaamio (ovh 64,90/16 paria, boxissa yksi pari):
Silmänympärysnaamioille on aina tarvetta eikä tämäkään ole itselleni tuttu tuote joten kiva päästä testaamaan. :) Mukava myös kun pidempään tilanneita jollain pienellä extralla muistetaan. Itselläni LivBoxia on tullut tilattua muistaakseni 7/13 lähtien eli reilun vuoden verran.Kaiken kaikkiaan olin siis oikein tyytyväinen joulukuun LivBoxin sisältöön. :)P.s. Olihan tuolla mukana vielä myös joku alennuskoodikin, mutta se jäänee minun kohdallani käyttämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat