lauantai 2. joulukuuta 2023

Give Me Love

Eilisen kaupunkireissun yhteydessä vierailun Normalissa ja niinhän siinä kävi etten vain voinut vastustaa nappaamasta uutta hajuvettä hyllystä mukaani. Edellisen kerran olen tuoksuja ja juurikin La Riven tuoksuja esitellyt lokakuussa; Her Choice. Hintaahan näillä La Riven 30ml-tuoksuilla Normalissa on hurjat 3,90€... Tällä kertaa mukaani lähti:


Give Me Love, jonka tuoksu toi jälleen mieleeni jonkin aiemmin käytössä olleen Escadan kausituoksun. Tuoksua kuvataan makean hedelmäiseksi - ja juuri tämä tuoksukategoria taitaakin olla se oma heikkokohtani. Tuoksu on lanseerattu vuonna 2019. Tuoksussa on mukana (latvatuoksut:) päärynää, limeä, kookosta, (sydäntuoksut:) ananasta, banaania, (pohjatuoksut:) myskiä, santelipuuta ja ambergrista, jonka google kääntää ambraksi? Ja olisikohan kenties Escadan Pacific Paradise se kausituoksu, joka tästä mieleeni tulee?

Minkä tuoksun sinä olet viimeksi hankkinut itsellesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat