tiistai 5. joulukuuta 2023

Masque purifiant

saatu ilmaistuote

Olen viime aikoina voidemaisessa muodossa suosinut jostain syystä enemmän savipohjaisia naamioita, kosteuttavia naamioita on tullut käytettyä enemmänkin kangasnaamioiden muodossa. Tänään esittelyssä eräs erittäin miellyttävä kasvonaamio:


Sothys Purifying Two-Clay Mask (ovh 45€/50ml)
on kahta savea sisältävä kasvonaamio erityisesti rasvaiselle iholle. Lupaa puhdistaa ihoa hellävaraisesti, tiivistää ihohuokosia sekä tasapainottaa ihoa. Vaikutusaika 15 minuuttia. Itselläni ei tosiaan ole rasvainen vaan enemmänkin sekaiho ja olenkin tätä (kuten yleensä ottaen muitakin puhdistavia naamioita) käyttänyt T-alueella, joka monilla meistä onkin se rasvaisempi ihoalue. Tämän käytön jälkeen iho hoidettavalla alueella näyttää ja ennen kaikkea tuntuu jotenkin miellyttävämmältä kuin ennen käyttöä. Ei mielestäni tee ihoa kiristävän kuivan tuntuiseksi ja on helppo pestä kasvoilta pois. Sothyshan on kauneushoitoloissa käytössä oleva tuotesarja ja sarjan tuotteita löydätkin hoitoloista, joista listauksen löydät Sothysin sivuilta. Jos vain sinulla on mahdollisuus, niin suosittelen lämpimästi käymään kauneushoitolassa ammattilaisella kasvohoidossa, täten saat itsellesi kaikista parhaiten sopivat tuotesuositukset.

Milloin sinä olet viimeksi käynyt kasvohoidossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat