maanantai 25. joulukuuta 2023

Gabby's Dollhouse joulukalenteri

Ajattelin tuttuun tapaan tänne blogiin esitellä parista meidän joulukalenterista fiiliksiä kun kaikki luukut avattuna. Neidillähän oli tosiaan parikin suklaakalenteria ja vielä mun itse täyttelemä joulukalenteri, tämän tänään esittelemäni nappasin alesta kun sellainen osui kohdalle:


Gabby's Dollhouse on Netflixin sarja lapsille ja se on neidillä aina seurannassa, kun Netflix on tilauksessa. Viime kerrasta on kyllä jo aikaa, mutta hahmot ovat silti mieleen jääneet. Nykyään aikalailla kaikista lasten sarjoista tuleekin valtava määrä vaikka sun minkälaisia leluja tarjolle - sekä myös näitä lelujoulukalentereita. Tämän kalenterin ovh-hinta oli 30€ tietämissä, mutta satuin tosiaan Prismasta saamaan tämän puoleen hintaan eli maksoin tästä noin 15€. Melkeinpä sanoisinkin, että se aikalailla maksimi on mitä tästä olisinkaan maksellut.

Kalenterissa oli 24 luukkua ja luukkujen takaa paljastui sarjaan kuuluvia hahmoja sekä muuta oheishärpäkettä. Alla olevassa kuvassa luukkujen sisältö lukuunottamatta kolmessa eri luukussa olleita tarraliuskoja, koska neiti nappasi ne heti käyttöönsä. Nuo tarrat olivat mun mielestä tosi tylsiä, mutta onneksi itse käyttäjä niistäkin tykkäsi.


Kuten mainitsinkin niin en tosiaan ehkä olisi tyytyväinen sisältöön, jos olisin tästä pulittanut normaalihinnan. Tuolla alennushinnalla ehkä juuri ja juuri. Pohdiskelinkin tässä, että ehkä ensi vuonna jätetään nämä lelukalenterit sivuun (kuten olisi tänäkin vuonna käynyt ilman tämän bongausta) ja täyttelen sitten vaikka itse noita luukkuja sisällöllä, jonka tiedän varmuudella tulevan käyttöön ja olevan neidille mieluista - ja ehkä itsellenikin :D

Miltä sinusta kalenterin sisältö näyttää tai mitä mieltä ylipäätään olet näistä lelukalentereista - joita näitäkin löytyy nykyään joka sorttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Jeju tangerine

*)mainoslinkki Tänään iholle ihanaa mandariinin tuoksua: * Esfolio Jeju Tangerine Body Lotion (ovh 9,90€/500ml) on ihoa kosteut...

Luetuimmat