sunnuntai 10. joulukuuta 2023

Yellow Diamond

*)mainoslinkki

*Kicksillä on omassa *joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän jatkuvat jouluaattoon asti eli kannattaa ehdottomasti katsoa löytyykö sieltä edulliseen hintaan itselle jotain tarpeellista). Yksi näistä tarjouksista, joihin tartuin oli tuoksutarjous:


*Versace Yellow Diamon EdT (53,50€/30ml tai 77,30€/50ml)
oli luukun takana -50% tarjouksessa suuremmassa koossa ja vaikken tätä muistaakseni livenä ollutkaan tuoksutellut, päädyin tämän itselleni tilaamaan. *Bright Crystal on nimittäin ollut jo vuosia yksi suosikkituoksuistani ja tämä vaikutti tuoksukuvauksen perusteella olevan varsin lähellä tätä suosikkiani. Keltainen tuoksu on kuvauksen perusteella sitruksinen ja kukkainen. Tuoksusta löytyy (latvatuoksut:) Amalfin sitruuna, päärynä, bergamotti, neroli, (sydäntuoksut:) mimosa, freesia, lumme, Afrikan appelsiinikukka, (pohjatuoksut:) myski, Paraguaynverapuu ja meripihka. Jännityksellä testasin tätä heti saapumisen jälkeen ja ensiajatus tuoksusta oli sitruksisuus ja tuttuus. Kyllä tässä selkeästi jotain samaa on kuin sisarustuoksussaan, mutta Bright Crystal on ehkä hieman makeampi. Kysyin myös omalta pikkumakutuomariltani kummasta tuoksusta pitää enemmän (Bright Crystal -tuoksu minulta nimittäin myös löytyy) ja hänen vastauksensa oli Yellow Diamond. Itse en oikein osaa sanoa kumman puoleen kallistun, pidän kyllä kovasti molemmista eli tämä sokko-ostos ei ollut lainkaan huti.

Onko sinulle Versacen tuoksut tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat