sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Care&hydrate

*)mainoslinkki

Suomalainen kosmetiikka on aina sydäntä lähellä, mutta harmillisen moni sarja on jäänyt itsellekin hieman vieraammaksi. Laponie of Scandinavia -sarjalta olen muistaakseni joskus jotain aiemminkin testannut, tänään esittelyvuorossa kasvovoide, joka soveltuu varsin moneen ja monelle:

*Care&Hydrate -kasvovoide (ovh 25,80€/40ml)
on geelivoide, joka soveltuu niin seka- ja rasvaiselle iholle kuin kuivemmallekin iholle. Sisältää mm. rypsiöljyä, kauraöljyä ja unikonsiemeneöljyä. Lupaa jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi ilman rasvaista tunnetta. Sopii käyttöön aamuin-illoin, halutessaan tuotetta voi kerrostaa iholle ja käyttää myös silmänympärysiholla. Jos ihollasi on kuivia kohtia, jotka korostuvat meikin myötä; voit käyttää voidetta hyvin myös meikin päälle näihin kuiviin kohtiin. Tuo onkin varmasti näin talvipakkasilla oikein näppärä vinkki, koska iho joutuu pakkasen myötä koville. Itselläni tämä on ollut käytössä lähinnä iltaisin ja olen lisännyt mukaan myös hieman kasvoöljyä. Voiteen koostumus on todella miellyttävä ja voisin kuvitella tämän toimivan todella hyvin myös meikin alla käytettynä. Sarjan tuotteita on varsin hyvin saatavilla yllä linkatun Hyviksen lisäksi mm. *Lykolta ja *Twistbeltä.

Onko sinulle merkitystä kosmetiikan alkuperämaalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat