torstai 28. joulukuuta 2023

The Glow Giver

*)mainoslinkki

Esittelin vähän aikaa sitten Glow Hub The Scar Slayer -seerumin ja mainitsin samalla napanneeni sarjan seerumeita useamman minikoon kerralla testiin (tarkemmin ottaen kolme), joista tänään esittelyyn pääsee:


*The Glow Giver (ovh 9,90€/15ml, 15,90€/30ml)
tämä on tarkoitettu samealle iholle, joka kaipaa heleytystä. Sisältää mm. AHA-happoja ja heleyttävän vaikutuksen lisäksi seerumi lupaa parantaa ihon tekstuuria, kirkastaa ja uudistaa ihoa. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin, muista aamuisin käytössä aurinkosuoja ihoa suojaamaan. Koostumuksen suhteen kuvaisin tätä samoin kuin The Scar Slayeriä eli hieman geelimäiseksi enkä myöskään tässä ole havainnut tuoksua (nyt tätä kirjoittaessa hajuaistini ei kyllä toimi ihan sataprosenttisella teholla). Näistä seerumeista kumpikaan ei jättänyt mitenkään lähtemätöntä vaikutusta hyvässä tai edes pahassa mieleeni, molemmat ovat ihan kivoja, mutten usko näihin uudelleen tarttuvani. Vielä kolmikosta yksi testaamatta ja esittelemättä, katsotaan vetääkö se jalat altani. Glow Hubin tuotteita löytyy mm. *Lykolta ja *Nobelta valikoimista.

Mitä sinun ihosi kaipaa tällä hetkellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat