maanantai 26. kesäkuuta 2023

Bloom in Love

*)mainoslinkki

Jotenkin kummasta keväisin ja kesäisin varsinkin alkaa kaipailla uusia tuoksuja ja nyt tämän vuoden puolella onkin tullut hankittua useampikin tuoksu lisää kokoelmiin. Nykyisen etätyön myötä onneksi tuoksujen käyttökin on huolettomampaa ja näitä siis myös kuluu käytössä pois. Tämän päiväisen tuoksun nappasin tarjouksesta, jolla sai ensimmäisen ostoskoriin lisäämänsä tuotteen ilmaiseksi:


*Yves Rocher Mon Rouge Bloom in Love EdP (ovh 54,90€/30ml tai 66,90€/50ml)
on raikkaan kukkainen tuoksu, joka kannustaa levittämään rakkautta ja iloa ympärilleen. Tuoksu on vuodelta 2021 ja siitä löytyy jasmiinia, nerolia ja bergamottia. Tämä oli tosiaan sokkona valittu tuoksu, parikin vaihtoehtoa valikoimista huokutteli, mutta päädyin lopulta tähän kuvauksen perusteella. Tuoksu on ehkä jopa kuvattavissa melko voimakkaasti ja pysyy iholla pitkään. Omalla ihollani olen tuoksussa havaitsevinani ehkä myös jotain vihreyttä. Miellyttävä tuoksu, joka soveltuu mielestäni melko hyvin mihin tahansa vuodenaikaan.

Onko sinulla suosikkituoksuja tai ylipäänsä tuotteita Yves Rocherin valikoimista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat