torstai 22. kesäkuuta 2023

Hydragenist cream

*)mainoslinkki

Purkin pohja alkaa paistaa ja huomasinkin etten tästä ole teille postausta nakutellut, joten tehdäänpä se nyt kun fiilikset tuotteesta on vielä hyvässä muistissa:


kuuluu Lieracin Hydragenist -sarjaan, jonka tuoksu on minun nenääni ihan täydellinen. En muuten ole tullut muita linjoja testailtua, onkohan niissäkin yhtä hurmaavat tuoksut?  Tuoksu ei näissä ole mielestäni vahva eikä jää nenään pyörimään pitkäksi aikaa, mutta antaa ihanaa luksusta ihon päivittäiseen hoitoon. Toki jos olet tuoksuille herkkä niin tämä asia kannattaa huomioida ennen tuotteen harkintaa. Syväkosteutuksen lisäksi voide lupaa ravita, heleyttää ja silottaa juonteita. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, mutta tästä huolimatta on soveltunut omalla sekaihollani myös nyt kesällä käyttöön meikin allakin. Otin tämän tosiaan jo talvipakkasilla käyttöön ja oli silloin(kin) aivan täydellinen. Sopii hyvin käytettäväksi niin aamuin kuin illoinkin, lisätehoa ihonhoitoon tuon itse aina kasvoveden, seerumeiden ja kasvoöljynkin avulla. Ihan täydellinen tuote, johon tulen varmasti vielä joskus palaamaan.

Millainen sinun ihonhoitorutiinisi on?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat