maanantai 12. kesäkuuta 2023

Green Tea Calming

*)mainoslinkki

Tämä näyttäisi poistuneen sekä *Lykon että *Elevenin valikoimista, joista jommasta kummasta tuotteen itselleni olen tilannut. Mutta josko joku tähän vielä jossain törmää niin naputellaan hieman kokemuksia tuotteesta:


It's Skin Green Tea Calming Cleansing Oil (hintaa lienee ollut jossain 10-15€ paikkeilla) on kevyt meikin puhdistukseen tarkoitettu öljy ja tässä tapauksessa kevyt merkitsee varsin lirua koostumusta, mutta olen tästä huolimatta saanut tuotteen kämmeneltä kasvoille saakka ilman ongelmia. Olen käyttänyt tätä suihkussa meikinpuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa sulattamaan meikkiä iholta ja mielestäni on toiminut tässä ihan hyvin. Varsinkin öljyjen kanssa tykkään käydä läpi myös silmien alueen, koska itselläni siellä on se kaikista vahvin meikki eikä tämä ole aiheuttanut minkäänlaista epämiellyttävää reaktiota silmien alueella. Ihan kiva ja riittoisa meikinpuhdistusöljy muttei ehkä sellainen, joka itselläni jäisi erityisesti mieleen. 

Käytätkö sinä öljyjä meikinpuhdistuksessa tai ylipäänsä ihonhoidossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat