sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Matsmart

*)mainoslinkki

En ole nyt aivan varma oliko tämä eka tilaukseni *Matsmartille, mahdollisesti. Hävikkiä on hyvä vähentää ja nämä erilaiset hävikkiä vähentävät verkkokaupat ovat hyvä lisä. Omalla kohdalla tosin aina valikoima ei natsaa ihan kohdilleen omien tarpeiden kanssa ja eihän se hävikin vähennystä palvele jos hankkii tuotteita, jotka jää käyttämättä... Mutta aina silloin tällöin on hyvä vilkaista valikoimaa ja vaikka kaverin kanssa tehdä kimppatilausta.

Ja minkäs takia siis itse tällä kertaa päädyin tilauksen tekemään...


No satuin bongaamaan IsaDoran meikkejä erittäin suurilla alennuksilla ja siellä oli parikin sellaista tuotetta mitkä ehdottomasti halusin, joten kurkkasin minkälaisen tilauksen saisin kokonaisuudessaan aikaan. Aika kivuttomasti sieltä sitten löytyi muutakin tilattavaa, joten tilaus lähti matkaan perjantaina ja saapui minulle haettavaksi alle viikossa. Tuotteet oli pakattu hyvin enkä ainakaan itse huomannut mitään puutteita. Vaikka kyse onkin hävikkiä vähentävästä kaupasta niin osassa tuotteita on todella pitkät käyttöajat ja esimerkiksi nuo IsaDoran meikit kai tuonne ovat päätyneet myyntiin pakkausuudistusten vuoksi. Kokonaisuudessaan tilauksesta jäi sen verran positiivinen fiilis, että eiköhän täältä tule uudelleenkin tilailtua.


Oletko sinä tilannut koskaan Matsmartilta ja millaiset kokemukset sinulle on jäänyt?

4 kommenttia:

 1. Nimeltä ei ole tuttu, mutta pitää käydä kurkkimassa. Ehkäpä löytyisi itsellekin jotain sopivaa.

  VastaaPoista
 2. Mä käytän Suomessa ollessani Matsmartia paljonkin. Siellä on vaihtelevasti kosmetiikkaa, mutta joskus todella hyviäkin tarjouksia, joten kannattaa aina silloin tällöin käydä vilkaisemassa valikoimaa.

  VastaaPoista
 3. En ole käyttänyt näitä, olen kyllä tutustunut aina silloin tällöin tämän ja toisen vastaavan yrityksen valikoimiin, mutta ei siellä ole ollut oikein sellaista, mikä palvelisi meidän perhettä, niin aina on jäänyt tilaamatta. Mulla oli pitkään käytössä IsaDoran hypoallerginen ripsiväri, mutta siirryin siitä luonnonkosmetiikan kautta Mary Kayhin.. :D

  VastaaPoista
 4. Ei mitenkään tuttu. Mutta pitää tutustua kyllä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat