maanantai 8. toukokuuta 2023

Himalayan Charcoal

*)mainoslinkki

Kuten kuvastakin huomaa niin on jo heti kulunut siitä kun tämän seerumin otin käyttööni, joten lienee aika koota yhteen hieman fiiliksiä:


on yökäyttöön tarkoitettu kuoriva seerumi rasvaiselle ja sekaiholle. Lupaa parantaa ja tasoittaa ihon rakennetta sekä saada ihon näyttämään hehkuvalta ja kirkkaamalta. 98% luonnon raaka-aineista valmistettu (esim. Himalajan bambuhiili ja kiinanruusu-uute) ja vegaaninen tuote. Seerumi on tummaa, läpikuultavan mustaa muttei anna iholle kuitenkaan minkäänlaista väriä. En ole mitään kovin erityistä vaikutusta tällä tuotteella huomannut (kuten harvoin muutoinkaan, koska ihoni on pääsääntöisesti hyvässä kunnossa), mutta tämä on ollut kokonaisuutena miellyttävä käytössä. Muistelisin tämän tulleen joulukalenterista, ei ehkä muutoin olisikaan ensimmäisenä tullut tähän tartuttua, joten kalenteri ajoi ehdottomasti tämän tuotteen kohdalla asiansa.

Onko sinulle tärkeää kosmetiikan vegaanius?


3 kommenttia:

  1. Mulla on huonoja kokemuksia vegaanisesta kosmetiikasta, joten aloin hieman vierasta sitä. Ei kaikki raaka-aineet ovat hyviä sellaisenaan.

    VastaaPoista
  2. Mulla on muutama lempituote jotka sisältää mehiläisvahaa. Haluaisin sanoa että ekologisuus, eettisyys ja luonnollisuus olisi tärkeämpiä kuin vegaanius, mutta en tiedä saako mehiläisvahaa eettisesti, enkä ole perehtynyt sen tarkemmin aiheeseen. Ehkä pitäisi 🤔😊

    VastaaPoista
  3. Minulle tärkeintä on se, että ihoni kestää ainetta. En voi valita kun allergia tulee vastaan. Niillä mennään mitä voidaan käyttää.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat