lauantai 27. toukokuuta 2023

La Rive Have Fun

Täysin sattumalta silmääni osui Facebookin jonkin ryhmän keskustelu hajuvesistä ja sieltä bongasin Escadan Moon Sparklen dupeksi mainitun tuoksun. Koska satun rakastamaan tuota kyseistä tuoksua, jota ei mistään saa, niin pitihän tämän saada itselleen testiin kokeiltavaksi onko kyse todellakin kyseisen tuoksun dupe.


La Rive Have Fun -tuoksua löytyy itseasiassa yllättävänkin monesta paikasta kun lähti hieman tonkimaan. Omani ostin Prismasta ja hintaa tällä taisi olla 5,50€/30ml eli kalliista tuoksusta ei tosiaan ole kyse. Lisäksi toki Prismasta ostaessa pystyin ennen ostopäätöstä kokeilemaan tuoksua iholle ja kyllä ehdottomasti ensifiilis oli, että tässä tuoksussa on todella paljon samaa Moon Sparklen kanssa. Fragrantican mukaan tämä kyseinen tuoksu kuuluu kukkais-hedelmäisten tuoksujen kastiin. Tuoksusta löytyy (latvatuoksut:) mansikkaa, vadelmaa, omenaa, mustaherukkaa, magnoliaa, (sydäntuoksut:) pionia, ruusua, freesiaa, jasmiinia, (pohjatuoksut:) myskiä, santelipuuta ja meripihkaa. Uskoisin hankkivani tätä tuoksua jatkossakin ellei sitten tuo alkuperäinen Escadan tuoksu tule taas valikoimiin. Ja veikkaanpa, että La Riven tuoksut tulevat jatkossakin tutuiksi. Itseasiassa toinenkin kyseisen merkin tuoksu odottelee tuolla esittelyään :D

Onko La Riven tuoksut sinulle tuttuja? Mikä on sinun ehdoton lempparituoksusi tai löytyykö sellaista?

7 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, täytyypä nuuhkutella tätä. Mulla ei ole yhtään Escadan tuoksua mutta joku ihana kukkaistuoksu kesäksi olisi hakusessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä nuuhkimassa tätä ja muita La Riven tuoksuja, josko niistä uusi suosikki löytyisi :)

   Poista
 2. Mulla on tuota myös ollut. Aika raikas.

  VastaaPoista
 3. Oma suosikkini on jo pitempään ollut Marc Jacobsin Daisy-sarjan hajuvedet. Usein ostan kotiinkin kentiltä matkakokoelmia, eli monta pientä pulloa samassa rasiassa, niin pääsee vaihtelemaan niitä nopeammin :-)

  VastaaPoista
 4. ei löydy näitä tuoksuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. La Riven tuoksuja ylipäänsä? Mistä olet yrittänyt etsiä? Ainakin Joensuun alueella olen bongannut näitä useammastakin kaupasta, toki hieman vaihdellen mitä kunkin kaupan valikoimissa tuoksuista sattuu olemaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat