tiistai 30. toukokuuta 2023

Hydragenist eye gel

*)mainoslinkki


Tärkeä, mutta jotenkin hieman tylsä ihonhoitotuote:


*Lierac Hydragenist Eye Gel (ovh 32€/15ml)
on syväkosteuttava, raikkaan geelimäinen tuote silmänympärysiholle. Tehokosteutuksen lisäksi lupaa mm. vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita sekä vähentää silmänympärysten tummuutta sekä turvotusta. Itselläni ei juurikaan turvotusta silmänympärysiholla ole ja tummuuskin johtuu yleensä enemmän rakenteellisista seikoista, mutta kosteutusta toki myös herkkä silmänympärysiho kaipaa. Olen tätä ajoittain levittänyt myös (yleisten ohjeiden vastaisesti) liikkuvalle luomelle eikä tämä ole aiheuttanut mitään ei-toivottuja reaktioita tällöinkään. Tässähän on myös tuo levityspää, mutta parin kokeilun jälkeen päädyin levittämään voiteen itse sormilla - en useinkaan noille erilaisille levityspäille tunnu lämpenevän. Ja tuo mitä tuossa ihan ensimmäisenä sanoin; jostain syystä silmänympärysvoiteet tuntuvat itsestäni melko tylsiltä tuotteilta vaikken toisaalta missään nimessä voisi ilman näitä olla.

Mikä on sinun mielestäsi ihonhoitotuotteista se kaikista tylsin?

5 kommenttia:

 1. Aurinkovoide. Koska sitä on pakko levittää 😁. Sitä ei yleensä voi skipata eikä valita se kivoin tuote, vaan tehokkuus edellä pitää mennä.

  VastaaPoista
 2. Tuo valmiiden levityspäiden välttäminen voi olla viisautta, sillä niiden puhdistaminen voi olla vaikeaa, joten mikrobikasvuston riski voi olla todellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on myös se toinen juttu minkä vuoksi näitä välttelenkin vaikken ehkä aina edes niin tietoisesti :D

   Poista
 3. Vaikea kysymys tuo tylsin ihonhoitotuote. En varmaan käyttäisi mitään jos se olisi mahdollista. Mutta kun ihoa on pakko hoitaa...

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat