sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Emerald cream

*)mainoslinkki

Kirjoittelin teille jo alkuvuodesta seerumista fiiliksiä, voiteesta pohdintojen kirjoitteleminen on hieman jäänyt kun on tuntunut ettei pullo meinaa vajua millään alaspäin :D Mutta nyt kun sekin vihdoin alkaa huveta niin ehkä hyvä aika kirjoitella ylös mikä olo tuotteesta on jäänyt.


*Soma Emerald Face Cream (ovh 37,90€/50ml)
on siis kasvovoide, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet kosteuttavat, ehkäisevät ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, rauhoittavat ja tehostaat ihon luonnollista suojamuuria. Soveltuu käytettäväksi aamuin illoin. Itse en seerumissa ihastunut parfyymiseen unisex-tuoksuun eikä se tässäkään ole suosikkini, mutta olen selkeästi kuukausien aikana ehtinyt siihen tottua - eikä se toki epämiellyttävä ollut alussakaan. Koostumukseltaan soveltuu loistavasti meikin alle eli imeytyy ihoon hyvin eikä ole itselläni kertaakaan aiheuttanut meikin rullaamista. Yötä vasten olen tehostanut voidetta vielä tipalla tai parilla kasvoöljyä, vaikka todennäköisesti ilman sitäkin olisi pärjännyt. Jos tuoksu olisi enemmän minun nenääni sopiva niin voisin tämän tituleerata suosikikseni, mutta ihan vain tuoksun vuoksi jää nyt tuo ykkössija saamatta.

Kuinka merkittävinä sinä pidät tuoksuja kosmetiikassa vai onko tuoksuttomuus sinulle se ehdoton juttu?

6 kommenttia:

 1. Se on harmillista, jos hajuste pilaa muuten ihan hyvän tuotteen. Tuoksuttomuus ei ole minulle niin ehdotonta, mutta en voi väittää, etteikö liiallinen hajusteisuus häiritsisi mua.

  VastaaPoista
 2. Se on harmillista, jos hajuste pilaa muuten ihan hyvän tuotteen. Tuoksuttomuus ei ole minulle niin ehdotonta, mutta en voi väittää, etteikö liiallinen hajusteisuus häiritsisi mua.

  VastaaPoista
 3. Mieluummin suosin kosmetiikassa hyvin mietoja tai lähes tuoksuttomia vaihtoehtoja. Jotkut tietyt tuoksut saattavat nimittäin laukaista minulla päänsäryn, jota on halua itselleni. Hyvin raskaat ja "pistävät" tuoksut saavat minut myös pahoinvoivaksi.

  VastaaPoista
 4. Mitä vähemmän tuoksuja, sen parempi. Kaikkien tuoksujen sekoitus ihmisessä ei ole hyvä tuoksu. Ja aina kannattaa valita lähelle omaa ihon ominaistuoksua. Joskus joku hankkii niin väärän tuoksun, joka iholla tuoksuu sitten ihan toiselle mitä pitäisi, johtuen omasta ominaistuoksusta.

  VastaaPoista
 5. Minä olen kyllä ehdottomasti tuoksujen ystävä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat