maanantai 29. toukokuuta 2023

Ruokaboksin uudistus

*)mainoslinkki

Olen kirjoitellut tänne teille kokemuksia *Ruokaboksista jo viime elokuussa, mutta nyt tapahtuneen uudistuksen vuoksi ajattelin tehdä toisenkin postauksen. Ruokaboksissa on tapahtunut tosiaan muutamia uudistuksia ja niiden tiimoilta myös vanhat tilaajat saivat neljästä boksista -10€/boksi etua, joten pistänpä tämän sitten sen tiimoilta taas tilaukseen.


Jos Ruokaboksi ei ole sinulle entuudestaan tuttu niin konseptina on yksinkertaisesti toimittaa kotiovella raaka-aineet ja reseptit sekä näin ollen helpottaa ehkä hiukan sitä arjen ruokalistan suunnittelua. Nyt minulle tuli boxeista Original pieni, joka sisältää kolme eri ruokaa ja hintaa tällä on 67€ (eli nyt maksoin tästä 57€).


Se uudistus mitä tähän on varmasti toivottukin on se, että pystyt ennakkoon valitsemaan itsellesi tulevat reseptit mikä varmasti mahdollistaa myös erityisruokavalioisille boxien kokeilemisen. Valittavia reseptejä on 10 ja mielestäni ne oli aika kivan erilaisia, joten varmasti jokaiselle löytyy jotakin.


Uutena oli nyt myös se, että eri reseptit olivat laatikossa jokainen omassa pussissaan mikä helpottaa varmasti pakkaamista ja toisaalta on ihan näppärä keino myös kotikeittiössä kun pussukan nostamalla saat kaikki tarvittavat kerralla jääkaapista esille. (Kylmätuotteet olivat erikseen kylmäpussien kera pakattuna.)

Konsepti on mielestäni tosi hyvä ja nyt tulleet uudistukset ehdottoman tervetulleita. Toivottavasti tulevaisuudessa tulisi vielä enemmän mahdollisuuksia varioida boxien sisältöä.Oletko sinä kokeillut Ruokaboksia ja mitä olet mieltä? Tai onko sinulla jostain toisesta vastaavasta boxista kokemusta, jota itse suosittelisit arkea helpottamaan? Tuleeko sinulla mieleen jotain lisäkehitysehdotuksia boxille?


5 kommenttia:

 1. Tässäpä on näppärä tapa tehdä ruokaostokset. Ei tarvitse miettiä, mitä tänään syöttäisi perheelle, eikä mitään pääse unohtumaan kaupan hyllylle kauppareissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisaalta saa myös sitä vaihtelua niihin omiin pinttyneisiin resepteihin :D

   Poista
 2. Tuo olikin se syy miksi me jouduttiin lopettamaan ruokaboksi. Silloin ei huomioitu erityisruokavalioita ja annoin sellaisen palautteenkin. Meni nimittäin se yksi kokonaisuudessaan naapuriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti erityisruokavaliot jatkossa huomioitaisiin entistä paremmin. Itse en esim. tykkää, että yleensä pasta on näissä bokseissa sitä vaaleaa mitä itse välttelen.

   Poista
 3. hyvät uudistukset kyllä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat