torstai 26. tammikuuta 2023

Urban love

*)mainoslinkki


Aina välillä tulee ostettuja tuoksuja pelkästään tuoksukuvaukseen nojaten ja näin kävi Miss Kay -tuoksujen suhteen, koska hinnan vuoksi en arvellut hankintojen olevan kovinkaan paha huti jos vaikka lopulta lähtisivätkin kiertoon muille käyttäjille. Wildflowerin ja First Loven olenkin teille jo aiemmin esitellyt.


Tänään esittelyyn pääsee *Urban Love (ovh 8,90€/25ml), joka sattuikin tästä kolmikosta olemaan ehdottomasti eniten minua ja alkaakin jo olla lopuillaan. Tuoksua kuvataan rohkeaksi, makean, hedelmäisen raikkaaksi. Avaintuoksuna tässä on sitrus, jäädytetty päärynä, jasmiini, ruusu ja setri. Omalla ihollani tuoksu on ihanan pehmeän hedelmäinen ja olenkin tosiaan tykännyt tätä käyttää ihan arkituoksuna - on muuten aivan ihanaa kun nykyisessä työssä ja etänä työskennellessä voi huoletta käyttää oman mielensä mukaan tuoksuja.

Millainen sinun arkituoksusi on?

4 kommenttia:

  1. Itsekin olen joskus ostanut tuoksun pelkän kuvauksen perusteella. Joskus tuli huteja ja joskus tuli aivan ihania hajuvesiä.

    VastaaPoista
  2. Minun arkituoksu...Noh, en välttämättä käytä mitään ja kainaloonkin laitan pääasiassa kiveä. Oma tuoksuni on hyvin makea, joten en aina halua ruveta taistelemaan hajujen kanssa. Ominaistuoksuni vuoksi monet hajuvedet tuoksuu ihollani kummallisille.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen tuoksu. Ja kiva nimi 👌

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat