sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Box of Wishes&Wonders

*)mainoslinkki

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä *The Body Shopin joulukalenteri. Näitä oli valikoimissa kolme eri hintaluokista, joista valitsin itselleni sen arvokkaimman, koska tässä sisältö oli selkeästi minulle kaikista sopivin. Hintaa kalenterilla oli 149€, mutta sain tämän napattua -10% alennuksella eli maksoin tästä 134,10€, arvoa kalenterille lupailtiin 295,20€ verran. TBS-kalenteri on ollut itseasiassa aikoinaan itselläni se eka kosmetiikkajoulukalenteri ja jo silloin olin sisältöön erittäin tyytyväinen. Ilman vaihtelun kaipuuta olisinkin varmaan useimpana vuosina tämän napannutkin itselleni.


Sisältöön tosiaan tutustuin ennakkoon ja vertailin kolmen eri kalenterin sisältöä keskenään. Tämä vaikutti todella hyvältä ja sitä tämä todellakin olikin:
Avokado vartalovoide 200ml
Kamomilla puhdistusvoi 20ml
Edelweiss kasvojenkuorinta 100ml
Mango käsivoide 30ml
Boost kuoriva käsipesu 250ml
Moringa shampoo 250ml
Mansikka huulibalsami 10ml
Ramie pesusieni
Moringa hoitoaine 250ml
E-vitamiini kasvovesi 250ml
E-vitamiini kangasnaamio 18ml
Mango kylpyvaahto 250ml
British Rose vartalojogurtti 200ml
Almond Milk huulivoide 4.2g
Konjac sieni
Himalayan Charcoal kasvonaamio 15ml
Pink Grapefruit suihkugeeli 250ml
Mango vartalonkuorinta 50ml
Avokado vartalovoide 200ml
British Rose kasvonaamio 15ml
Almond Milk käsivoide 30ml
Edelweiss kangasnaamio 21ml
Shea vartalovoide 200ml
Himalayan Charcoal yökuorinta 30ml
Shea vartalovoi 200ml
Sleep tyynysuihke 100ml


Sisällön lisäksi tässä kalenteripohja itsessään on todella laadukas ja jykevä, saaden jatkokäyttöä tuon meikkineidin huoneessa. Hänellä kun jostain kumman syystä on kaikenlaista pientä tilpehööriä, jotka kaipaavat säilytystiloja itselleen :D

Kaikkien kolmen kalenterin sisällöstä jotkin yksittäiset tuotteet saattavat näkyä jatkossa myös tarkemmassa esittelyssä täällä blogissa eli kannattaa seurailla. Ja toki kannattaa huikkailla kommentteihin jos haluaa kokemuksia kuulla. Mikäli en erillistä postausta tietystä tuotteesta tee niin toki mielelläni kerran kysyttäessä kokemuksia kun olen ehtinyt itse tuotetta käyttää. :)

Mikä näistä kolmesta minulla tänä vuonna olleesta kalenterista olisi ollut sinulle se kaikista mieluisin?

4 kommenttia:

 1. Body Shopin joulukalenteria olen monasti harkinnut. Tykkään heidän tuotteistaan paljon. Mutta näissä voi olla useasti tuotteita, joita ei käytä...Se aina meikäläistä huolettaa.

  VastaaPoista
 2. body shopin tuotteet haisee monesti liian voimakkaalta omaan nenään..

  VastaaPoista
 3. Body Shopin kalenterit ovat yksi suosikeistani, ostan melkein joka vuosi jokin niistä. Tänä vuonna en päässyt käsiksi ja se harmittaa edelleen. Olen ostanut toisen suosikkini, eli Biothermin kalenteri, koska se oli täynnä matkakokoisia purkkeja. Isoja en olisi saanut mukaan Maltalle.

  VastaaPoista
 4. Mä olen unohtanut koko The body shopin olemassa olon, kun siitä on jo useampi vuosi kun se lopetti täältä 😭 sain joskus mieheltä ton e-vitamiini setin joululahjaksi. TBS tuotteista oon kyllä aina tykännyt ... Ehkä pitää käydä shoppailemassa kun mennään Jyväskylään 🙈

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat