maanantai 2. tammikuuta 2023

Emerald serum

*)mainoslinkki

Olen saanut pullon puolilleen ellen jopa jo ylikin, joten voisi olla hyvä aika kertoa hieman käyttökokemuksia jälleen yhdestä seerumista. Kuten jo ihan esittelypostausten määrästäkin huomaatte niin seerumit ovat todellakin kovassa käytössä ja ovatkin ehkä itselleni se rakkain tuote kasvojen hoitotuotteiden parista. Mutta millaiseksi osoittautui tämä kreikkalainen vihreä helmi:


*Soma Emerald Face Serum (ovh 35,90€/30ml)
on seerumi, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Sisältää mm. hyaluronihappoa, kvittenuutetta, e-vitamiineja sekä probioottia. Lupaa tehdä ihosta kosteutetun ja hehkuvan. Tuoksua kuvataan unisex-tuoksuksi ja ehkäpä se juuri sitä onkin eikä ehkä juurikaan sen vuoksi aivan se ykkönen omaan nenääni, itse pidän ehkä enemmän naisellisemmaksi kuvatuista tuoksuista. Tuoksu on kohtuullisen voimakas alkuun, mutta katoaa nenästä aika nopeasti. Eikä tosiaan ole huono vaikkei aivan oma suosikkini olekaan. Seerumi itsessään on koostumukseltaan ehkä hieman geelimäistä ja imeytyy tosiaan ihoon todella hyvin. Olen käyttänyt tätä aamuin-illoin ja hoitotehoja riittää minun ihollani hyvin myös näin talvipakkasilla, vaikkakin saattaisi olla vielä parempi kesäiholla käytettynä. Ihana seerumi muttei ehkä noussut aivan suosikikseni Soman tuotteista, odotan kyllä innollalla saman linjan kasvovoiteen korkkaamista, josta olen paljon hehkutuksia kuullut.

Joko sinulle on Soman ihanat tuotteet tulleet tutuksi?


4 kommenttia:

 1. Oletko perehtynyt luonnonmukaisen tai siis ruokakaapista löytyviin ainesosiin kauneuden hoidossa?

  VastaaPoista
 2. Minulle Soman tuotteet eivät ole lainkaan tuttuja. Voisin toki kokeilla, jos tulee vastaan jossain päin maailmaa.

  VastaaPoista
 3. Ihan uusi merkki taas 🙈 kosteuttavalle seerumille olisi kyllä käyttöä 😅

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä ihan tuntematon tuotesarja minulle.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bokashi

Olen viime aikoina alkanut tsempata enemmän kierrätyksen suhteen ja näin ollen hankinnat biojätteen lajittelunkin parantamiseksi olivat edes...

Luetuimmat