sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Glow hub

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Geelimäiset tuotteet eivät yleensä ottaen ole ehkä ihan se ykkösvaihtoehto talveen, mutta tulin napanneeksi tämän käyttööni ja havainneeksi ainakin tämän talven pakkasiinkin sopivaksi tuotteeksi joten esitelleenpä tämä teille nyt kun purkki on jo saatu tyhjilleen. Lisäksi huomasin sarjan tuotteiden olevan aika edullisia, joten näitä lienee syytä testailla jatkossa enemmänkin.


on nimensäkin mukaisesti kevyt geelivoide, joka sisältää mm. persikkauutetta, kookosvettä ja hyaluronihappoa. Kosteuttaa, raikastaa ja tasapainottaa ihoa. Ihana kosteuspommi iholle. Itse olen tätä tosiaan käyttänyt nyt talvellakin hyvällä menestyksellä päivävoiteena ja on muiden ihonhoitotuotteiden ohessa ollut aivan riittävä tuote päiväkäytössä (tänä talvena ei onneksi mitään kovin kovia pakkasia olekaan ollut). Toimii myös loistava meikinalustuotteena. Tuoksu tässä on ihanan raikkaan persikkainen, rakastin tätä! Hyvin suurella todennäköisyydellä tulen tämän vielä joskus kesäkäyttöön itselleni nappaamaan ja sitäkin todennäköisemmin testailen myös muita sarjan tuotteita.

Ovatko geelimäiset tuotteet sinulle talviaikaan ehdoton no-go?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta geelivoiteelta :)

  VastaaPoista
 2. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta kuulostaa kyllä kiinnostavalta!

  VastaaPoista
 3. Joo, geelimäiset on ylipäänsä no no. Se rakenne on semmonen... Talvella käytän yleensä aika raskaita rasvoja, joita saa apteekista. Johtuen atooppisesta ihosta. Olisi kyllä kiva kokeilla kaikkea uutta, mutta iho ei vaan kestä. Näillä rasvoilla mennään myös suihkuun, rasvapesulle.

  VastaaPoista
 4. Geelimäiset tuotteet harvoin ovat sopineet minulle kesäksikään, mutta tästä olisi varmaan hyvä ehdokas. Mulla on tosin erittäin kuiva iho, joka vaatii talvella rasvaa tai ainakin öljyä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat