lauantai 13. elokuuta 2022

Aminohappoja ja B-vitamiinia

*)mainoslinkki

Hieman tosiaan postailut jääneet, koska tämä kyseinen tuote on jo yhtä käyttökertaa vaille lopussa. Mutta on ainakin testailtu nyt ihan kunnolla.

*The Ordinary Amino Acids + B5 (ovh 8,45€/30ml) on kevyt seerumi, joka lupaa mm. kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerrointa. Soveltuu käytettäväksi aamuin illoin, seerumeille totuttuun tapaan eli voiteen alla. Voi aiheuttaa iholla nipistelyn tunnetta, tuotteen voikin laimentaa sekoittamalla sen muiden seerumien tai voiteiden kanssa. 

Itse en minkäänlaista nipistelyä pienimmässäkään määrin huomannut. Käytin seerumia niin aamuin kuin illoinkin eli soveltui hyvin meikin alla käytettäväksi. Kaikin puolin varsinkin hintaansa nähden loistava tuote, kuten The Ordinaryn tuotteet yleensäkin.

Löytyykö sinulta jotain suosikkia ko.sarjan valikoimista vai onko tämä jäänyt vielä sinulla kokeilematta?

4 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt ko. sarjan tuotteita. Pitäisi varmasti kokeilla. Seerumeita käytän.

  VastaaPoista
 2. Kyseinen tuote on minulle kyllä ihan tuntematon. Mutta ehkä joskus tulee testattua.

  VastaaPoista
 3. Minuun The Ordinary -sarjan tuotteet eivät tehneet mitään vaikutusta. Olen kokeilut useita tuotteita muutama vuosi takaperin. Ehkä siinä ei vaan ollut mitään sellaista, mitä ihoni tarvitsee toden teolla. Tai, Just too ordinary :)

  VastaaPoista
 4. Siis nämä Ordinaryn tuotteet ovat ihan huippuja ja mun mielestä tosi edullisia. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

First love

*)mainoslinkki Olen Miss Kay -tuoksuista lukenut mutten aiemmin ole vielä ehtinyt testailla. Nyt olikin siis hyvä aika ja tilasinkin itselle...

Luetuimmat