lauantai 13. elokuuta 2022

Aminohappoja ja B-vitamiinia

*)mainoslinkki

Hieman tosiaan postailut jääneet, koska tämä kyseinen tuote on jo yhtä käyttökertaa vaille lopussa. Mutta on ainakin testailtu nyt ihan kunnolla.

*The Ordinary Amino Acids + B5 (ovh 8,45€/30ml) on kevyt seerumi, joka lupaa mm. kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerrointa. Soveltuu käytettäväksi aamuin illoin, seerumeille totuttuun tapaan eli voiteen alla. Voi aiheuttaa iholla nipistelyn tunnetta, tuotteen voikin laimentaa sekoittamalla sen muiden seerumien tai voiteiden kanssa. 

Itse en minkäänlaista nipistelyä pienimmässäkään määrin huomannut. Käytin seerumia niin aamuin kuin illoinkin eli soveltui hyvin meikin alla käytettäväksi. Kaikin puolin varsinkin hintaansa nähden loistava tuote, kuten The Ordinaryn tuotteet yleensäkin.

Löytyykö sinulta jotain suosikkia ko.sarjan valikoimista vai onko tämä jäänyt vielä sinulla kokeilematta?

5 kommenttia:

  1. En ole käyttänyt ko. sarjan tuotteita. Pitäisi varmasti kokeilla. Seerumeita käytän.

    VastaaPoista
  2. Kyseinen tuote on minulle kyllä ihan tuntematon. Mutta ehkä joskus tulee testattua.

    VastaaPoista
  3. Minuun The Ordinary -sarjan tuotteet eivät tehneet mitään vaikutusta. Olen kokeilut useita tuotteita muutama vuosi takaperin. Ehkä siinä ei vaan ollut mitään sellaista, mitä ihoni tarvitsee toden teolla. Tai, Just too ordinary :)

    VastaaPoista
  4. Siis nämä Ordinaryn tuotteet ovat ihan huippuja ja mun mielestä tosi edullisia. :)

    VastaaPoista
  5. Nice post thank you Amanda

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat