lauantai 12. maaliskuuta 2022

Cheer up!

*)mainoslinkki

Kun nyt ollaan pikkuhiljaa menossa lämpimämpiä säitä kohti ja vaatteita saa alkaa vähentää (ehkä vielä pari kuukautta saadaan kyllä tuota odotella...) eli on hyvä aika viimeistään tässä vaiheessa katsoa missä kondiksessa se iho siellä vaatteiden alla oikein on...


Soma on uusi brändi Beautiikin valikoimissa ja heidän valikoimistaan löytyy aivan järjettömän ihanan tuoksuinen *Cheer up! -vartaloöljy (21,95€/100ml). Öljyssä tuoksuu vanilja, ylang ylang ja jasmiini. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Öljyjä ei kannata aristella, tämäkin imeytyy ihoon ainakin omalla kohdallani siinä missä vartalovoiteetkin. Aina kannattaa se annostelu huomioida. Öljyt kannattaa myös käyttää hieman kostealle iholle. Mikäli hinta kuulostaa vartalotuotteeksi suurelta niin kannattaa muistaa, että tämä tosiaan on todella riittoisaa!

Kokonaisuudessaan aivan ihana tuote ja tuoksu on minulle aivan täydellinen, itse rakastan ylang ylang -tuoksua. Kannattaa myös tutustua muihin tämän ihanan kreikkalaisen brändin tuotteisiin!

Käytätkö sinä vartalolla öljyjä?

4 kommenttia:

  1. En käytä vartalolla öljyä. Pitäisi varmaan kokeilla, minulla on kuiva iho. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Minäkin rakastan ylang ylang tuoksua, vaikka se on aika eksoottinen Suomessa.

    VastaaPoista
  3. Öljyjä kannattaisi käyttää reippaasti, sekä sisäisesti että ulkoisesti! ”Öljynvaihto:)”

    VastaaPoista
  4. Mä kaipaan vaniljan tuoksua. Joskus aikanaan se oli mun lempi tuoksuja ja sitä oli sitten ihan kaikessa mahdollisessa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat