keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Blue cypress

Tätä tuotetta ostaessani tein saman virheen kuin monesti aiemminkin eli ostin tuotteen nimen luoman mielikuvan perusteella. Haussa minulla oli vesipohjainen seerumi ja jostain syystä mielessäni seerumit nimenomaan tuollaisia kevyempiä ovat. Mutta. Varsinkin luonnonkosmetiikassa seerumit saattavat usein kuitenkin olla öljypohjaisia, kuten myös tämä.


Ere Perez Australian Blue Cypress Face Nectar (ovh 38€/30ml) lupaa olla kevyt, nopeasti imeytyvä ja tasapainottava kasvonektari, joka palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin, myös meikin alla.

Tosiaan jos olisin inciin tutustunut tarkemmin niin olisin tuotteen saattanut jättää ostamatta, mikä olisi toisaalta ollut harmi. Vaikka tämä olikin tuotteena erilainen kuin kuvittelin niin huono valinta tämä ei loppujen lopuksi kuitenkaan ollut. Imeytyy varsinkin kasvosuihkeella kostutetulle iholle loistavasti ja antaa myös täten meikille loistavan pohjan. Itseasiassa jatkossa aion varsinkin talvella sekä syys- ja kevätviiman koetellessa käyttää myös aamuisin enemmän öljypohjaisia tuotteita. Jostain kumman syystä olen lykännyt niiden käytön enemmän iltaan.

Ostatko sinä usein tuotteita omiin mielikuviisi luottaen?

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kysymys. Minulle on käynyt todellakin noin, että olen mielikuvitellut muuta, kuin tuore oikeasti on. Sininen sypressi - tähän en kyllä keksi mitään. Mutta kuulosti hyvältä tuotteelta.

  VastaaPoista
 2. Minä yritän aina tutustua tuotteeseen hyvin monipuolisesti ja lukea jo olemassa olevia arvosteluja ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 3. En juurikaan luota mielikuviin, koska liian monta kertaa on käynyt huonosti.

  VastaaPoista
 4. Pitäisi kans kokeilla jotain kasvonektaria :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

First love

*)mainoslinkki Olen Miss Kay -tuoksuista lukenut mutten aiemmin ole vielä ehtinyt testailla. Nyt olikin siis hyvä aika ja tilasinkin itselle...

Luetuimmat