lauantai 4. joulukuuta 2021

Kyllikki Saari

*)mainoslinkki

Suomessa ei varmastikaan ole ihmistä, joka ei joskus olisi kuullut Kyllikki Saaresta ja hänen suureksi mysteeriksi jääneestä murhasta. Itsekin olen useammankin dokumentin aiheeseen liittyen vuosien varrella katsonut, mutta nyt ensimmäistä kertaa tartuin kirjaan, jossa käydään läpi tapahtunutta sekä ennen kaikkea kaikkia niitä ihmisiä, jotka tapaukseen linkittyivät.


Kirja on erittäin taitavasti kirjoitettu ja tätä oli mielenkiintoista seurata. Kirjassa pääsi sisälle hyvin 50-luvun suomalaisten elämään ja täytyy sanoa, että se on eronnut nykyisestä ehkä jopa enemmänkin kuin koskaan olen tullut itse ajatelleeksi. Murhaajaa kirja ei tokikaan paljasta, koska se ei koskaan selvinnyt, mutta hyvin seikkaperäisesti tässä käydään lävitse eri skenaariot, joita poliisi tällöin on käynyt lävitse. Erittäin mielenkiintoinen teos ja suosittelen tätä lämpimästi kaikille yhtään aiheesta kiinnostuneille. Murhalla tässä ei repostella eli sellaisesta ei ole pelkoa.

Kirja löytyy mm. *Storytelista (josta sen itse äänikirjana kuuntelin) sekä painettuna teoksena vaikkapa * Adlibriksen valikoimista.

Onko Kyllikki Saaren tapaus sinulle itsellesi tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat