maanantai 13. joulukuuta 2021

Hyaluron&Probiotics

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Miltä kuulostaisi tuote, joka lupaa sisältää markkinoiden korkealaatuisimpia tehoaineita?


on tehokosteuttava seerumi soveltuen käyttöön varsinkin kuivalla iholla. Seerumin pohjana toimii ruusuvesi ja se sisältää hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa. Lisäksi mukana on probiootteja, jotka ovat myös ulkoisesti käytettynä tällä hetkellä kovasti IN. Lupaavat ylläpitää hyvänlaatuista mikrobikantaa ja auttaa torjumaan haitallisten mikrobien vaikutusta.

Vaikka seerumi on suunnattu ennen kaikkea kuivalle iholle niin näin talven kynnyksellä tämä on ollut loistava tuote myös omalla sekaihollani. Ei ole myöskään missään nimessä ollut liian tuhtia käyttää päivisin meikin alla vaikka olenkin suosinut tätä enemmän yökäytössä. Probiootit ovat ehdottomasi asia, joka kiehtoo minua niin sisäisesti nautittuna kuin ulkoisestikin käytettynä. Tuotteessa on aika jännä tuoksu, en oikein tiedä kuinka tätä kuvailisin... Mutta tämäkin katoaa heti levityksen jälkeen. Itse arvelisin tuoksun tulevan ennen kaikkea raaka-aineista. Kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen tuote, joka soveltuu omalle iholleni erinomaisesti.


Oletko sinä tutustunut probioottisiin ihonhoitotuotteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat