sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Gentle melt

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kasvojen puhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiineja, myös silloin kun ei meikkiä kasvoilla ole. Tämän päiväinen tuote on loistava myös niille meikittömille päiville:


* Evolve Gentle Cleansing Melt (ovh 21,50€/120ml)
on saippuaton puhdistusbalmi, joka muuttuu veden kanssa maitomaiseksi. Soveltuu varsinkin normaalille ja kuivalle iholle. Sisältää mm. baobaöljyä ja vaniljaa. Näistä jälkimmäinen toimii yhdessä ruusun kanssa myös tuotteen tuoksuna.

Olen itse käyttänyt tämän puhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa (kun olen ensin poistanut silmämeikkiä silmämeikinpoistoaineella) ja mielestäni sulattaa hyvin meikkiä kasvoilta pois. Käytän meikinpuhdistuksessa apuna konjacsientä ja ainakaan sitä käyttäen tämän jäljiltä kasvoille ei jää mitenkään raskas olo. Toisaalta käytän vielä tosiaan tämän jälkeen toisen hellävaraisen puhdistustuotteen kasvoilla ja viimeistelen lopputuloksen kasvovedellä. Tuoksu tuotteessa on ihanan pehmeän rentouttava.


Mikäli yliherkkyyksiä ei ole niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä. Myös vaikket meikkiä käyttäisi, koska kasvoilta olisi hyvä saada puhdistettua pois päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet. Tähän vuodenaikaanhan on paljon myös hienoa hiekkaa ilmassa pyörimässä...

Puhdistatko sinä kasvosi myös meikittöminä päivinä erillisellä puhdistustuotteella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat