tiistai 7. joulukuuta 2021

Kirkastava C-vitamiini

saatu ilmaistuote

Kesän kiireessä kasvojen ihon tarkempi hoitaminen saattaa unohtua, mutta viimeistään ilmojen kylmetessä kannattaa taas kaivella ihonhoitorutiinit muistista käyttöön. Suosittelen myös lämpimästi jokaiselle lisäämään omalle ihollensa sopivan tehohoidon seerumin muodossa. Tänään esittelyssä seerumi, joka soveltuukin hyvin jokaiselle ihotyypille:


on ihoa kirkastava, silottava ja heleyttävä seerumi. Parhaimman lopputuloksen saa kahden viikon säännöllisellä käytöllä.

Tuotteessa on melko voimakas parfyyminen tuoksu, joten tuoksuherkille tuote ei sovi. Itseäni tuoksu ei mitenkään häirinnyt enkä sitä kokenut lainkaan epämiellyttävänä. Tuote jättää ehkä aavistuksen nahkean pinnan iholle, mutta soveltui tästäkin huolimatta myös meikin alla käytettäväksi. Ei ehkä noussut aivan omien suosikkieni joukkoon, jostain syystä omassa mielessäni yhdistän C-vitamiinin ja oranssin värin aina sitrustuoksuihin ja sen tuoksuisena tämä olisikin varmasti sijoittunut omassa mitta-asteikossani korkeammalle sijalle - mielikuvilla on joskus yllättävänkin suuri merkitys.


Teetkö sinä tuotteista olettamuksia pelkästään ulkomuodon perusteella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 24

Sellainen pieni pyörähdys vielä täällä ennen tauon jatkamista, että toivotan teille kaikille oikein ihanaa joulun aikaa ja muist...

Luetuimmat