maanantai 10. kesäkuuta 2024

Relief Sun

*)mainoslinkki

Sen verran helteisen aurinkoisia päiviä jo tälle kesälle takana, että toivon todellakin jokaisen ottaneen käyttöönsä aurinkovoiteen. Mutta mikäli et ole niin tässä sinulle asiasta muistuttelua sekä samalla vinkkaus oikein mainiosta tuotteesta:


on voidemainen aurinkosuoja, joka ei tahmaa vaikka lisäisit sitä useamman kerran päivässä ihollesi. Auringolta suojaavan vaikutuksen lisäksi myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sisältää mm. riisiuutetta sekä fermentoituja jyväuutteita. Kuten aurinkovoiteet aina, myös tämä käytetään iholle viimeisenä ihonhoitovaiheena. Päälle voi levittää meikin ja ainakin itselläni tämä toimii oikein mainiosti meikin alla. Esittelin teille jo aiemmin saman sarjan aurinkoseerumin, joka on koostumukseltaan hieman erilainen. Täytyy sanoa etten ole varma kumpi näistä nousee omaksi suosikikseni, molemmat ovat sen verran loistavia tuotteita. Aion ehdottomasti tehdä jatkossakin tarkempaa tutkimusta korealaisen aurinkosuojan suhteen, ei näitä todellakaan ole syyttä kehuttu!

Millaisella suojakertoimella sinun aurinkovoiteesi on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat