sunnuntai 23. heinäkuuta 2023

Bath melts

*)mainoslinkki

Meillä ei valitettavasti ole kylpyammetta, mutta neiti mahtuu vielä jotenkin kylpemään kylpyvadissa, joten näitä kylpyjuttujakin on sitten tullut hankittua. Enkä voinut olla nappaamatta *Beautiikin showroomin avajaisista mukaan näitä:


ovat siis kiinteässä muodossa olevaa kylpyöljyä. Sisältää kaakaovoita sekä tuoksua tuomaan sitrusta ja minttua. Kokonaisina nämä on tosiaan tarkoitettu isoon kylpyammeeseen käyttöön, joten jos käytät itse pienempään vesimäärään kuten vaikka jalkakylpyyn niin palat kannattaa pilkkoa pienemmiksi, itsekin näin tein meidän käyttöä varten. Varsinkin pienempänä palana nämä sulavat melko hyvässä ajassa lämpimään kylpyveteen ja tuovat mukanaan ihanaa tuoksua. Kannattaa pitää mielessä nämä myös lahjaideana, kylpy (vaikka jalkakylvynkin muodossa) on ehdottomasti mitä parhainta hemmottelua.

Harrastatko sinä kylpyjä (jalkojen tai koko vartalon osalta)?

2 kommenttia:

  1. Ai vitsi tällaiset kylpyöljyt ovat ihania! <3 Huippu lahjaidea myös, todella söpöt palat ja tuoksu on varmaan upea. Meiltä löytyy kylpyamme ja aikalailla viikottain tulee käytyä. Eri kylpytuotteita on tullut testattua ja täällä odotellaan uusia kylpypalloja ja -vaahtoja saapuvaksi pian. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihania. Omaan nenääni tämä tuoksuyhdistelmä toimi parhaiten vaikka nuo kaksi muutakin olivat ihania <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat