maanantai 17. huhtikuuta 2023

Incanto Amity

Törmäsin sattumalta noin 15 vuotta sitten tuttuun tuoksumerkkiin - johon olen itseasiassa uusintatuttavuutta jo vuonna 2015 kun hieman kaivelin. :D Myöskään tällä kertaa testiin päässyt tuoksu ei muistini mukaan ollut tuolloin itselläni käytössä, ehkä. No joka tapauksessa esitellään tämä teille:


Tuoksun kuvaillaan olevan kevään raikkaan makean kukkainen ja tuoksun sanotaan jopa luovan positiivista energiaa ympärillesi. Tuoksusta löytyy melonia, mandariinia, persikkaa, jasmiinia, lotusta, valkoista myskiä ja seetriä. Tuoksu on tosiaan niin ihanan makean keväinen kuin kuvataankin, juuri sellainen mitä varsinkin tähän aikaan vuodesta kaipaan. Itse pidän tuoksua melko kevyehkönä eikä tämä kestä iholla kovinkaan kauaa, toki onkin EdT-vahvuudeltaan. Hinnalla tuoksu ei todellakaan ole pilattu, mutta kovinkaan monesta itse luotettavaksi kokemastani paikasta näitä tuoksuja ei taida olla tarjolla. Oman kappaleeni tilasin HobbyHallista, jonne linkkikin vie. Ja kyllä, voisin napata jatkossakin näitä itselleni käyttöön.

Onko sinulle Ferragamon tuoksut entuudestaan tuttuja? Millaisia tuoksuja sinä kaipaat kevääseen (voivat olla muitakin kuin hajuvesiä)?

3 kommenttia:

 1. Mulla oli tämän joskus käytössä, ei tosin kauan viipynyt. Kevyt ja makeahko se onkin, ja pysyy kohtuullisen hyvin. Jostain syystä nopeasti jaoin eteenpäin. Oli varmaan muita tarvitsijoita 🙂.

  VastaaPoista
 2. Kaunis väri ainakin pullossa. Itse ostin laivalta Ariana Granden hajuveden.

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva pullo! Ihan vieras merkki, yllätys :D Listan perusteella saan vähän ideaa miltä tuo saattaisi tuoksua ja kuulostaa sen perusteella kivalta! Mulla on mandariinin eteeristäöljyä mitä käytän huonetuoksuna jonkun verran, persikka kuulostaa jännittävältä! Sitäkin voisi etsiä eteerisenä öljynä...

  Tällä hetkellä tykkään raikkaista ja virkistävistä ja aurinkoisista tuoksuista. Yhdessä difuuserissa mulla on nyt ollut laventeli-sitruuna-piparminttu, pari tippaa jokaista ja olohuoneessa tuoksuu tällä hetkellä usein greippi ja nyt juuri kuulin yhdistelmästä jossa oli kolmea tuoksua, en muista enää sitä kolmatta, mutta kokeilin greipin ja piparmintun sekoitusta ja se on aika kiva. :)

  http://www.sangynalla.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat