torstai 20. huhtikuuta 2023

Calming treatment

*)mainoslinkki

Käytin tänään pullosta viimeiset pisarat, joten lienee hyvä paikka kirjoitella ylös hieman fiiliksiä ennen kuin ne kokonaan ehtivät unohtumaan.


*Laponie Calming Treatment (ovh 37,90€/20ml)
on kotimainen tuote, joka on suunniteltu erityisesti herkän ja ongelmaihon hoitoon. Rauhoittaa, korjaa ja uudistaa ihoa. Koostumukseltaan geelimäinen ja öljytön. Soveltuu hyvin tuoksuyliherkkien käyttöön, koska ei sisällä lainkaan lisättyjä hajusteita. Sopii käytettäväksi paikallisesti tai koko kasvojen alueella, soveltuu myös herkälle silmänympärysiholle. Ohjeissa huomautetaan ettei tuotetta kannata lotrata liikaa kerralla, koska voi rullautua iholla.

Itse olen käyttänyt tuotetta aamuin-illoin eli soveltuu hyvin myös meikin alle. Itse olen tunnetusti aika kova lotraamaan tuotteita, mutta taisin onnistua tämän annostelussa mainiosti, koska en kertaakaan huomannut tämän aiheuttaneen tuota rullausefektiä - mikä muuten on ikävä jos on kiire ja meikkiä pitäisi kasvoille saada. Oikein mainio tuote ja ehdottomasti iso plussa kotimaisuudesta.

Oletko sinä käyttänyt Laponien tuotteita? Vaikuttaako sinulla kotimaisuus ostopäätökseen eri tuotteiden kohdalla?


3 kommenttia:

 1. Käytän tällaisia aika vähän. Jättää mun ihon ainakin tahmeaksi. En toki tiedä tekeekö tämä sitä mutta se on yksi syy miksi en näitä juurikaan käytä.

  VastaaPoista
 2. Laponie on tuttu merkki Somesta, mutta en oo koskaan kokeillut. Mun iho on super kuiva ja välillä käy noin että joku tuote rullaa vaikka iho huutaisi ensimmäisen levityksen jälkeen lisää kosteutta 😅
  http://www.sangynalla.fi

  VastaaPoista
 3. Kotimaisuus on aina plussaa, mutta tärkein on silti yhteissopivuus ihoni kanssa.

  Tämä Laponien tuote kuulostaa oikein mainiolta, mutta luulisin, että käyttäisin sitä seerumin tavoin. Epäilen, että ihoni vaatisi vielä rasvakerroksen tämän päälle, kuten kaikki öljyttömät tuotteet yleensä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bokashi

Olen viime aikoina alkanut tsempata enemmän kierrätyksen suhteen ja näin ollen hankinnat biojätteen lajittelunkin parantamiseksi olivat edes...

Luetuimmat