sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Lumene Blur pitkäkestoinen meikkivoide II

Tähän mennessä suosituin postaukseni on ollut Lumene Blur -meikkivoiteesta - jonka tein näytteiden perusteella, joten jatketaanpa tätä vielä. Ensimmäisellä kerralla testasin tosiaan näytteistä sävyä 2 hunajapilvi, joka tosiaan levittäessä vaikutti hieman tummahkolta, mutta tasoittui melko hyvin puuterin avulla. (Käsittääkseni Lumene meikkivoiteissa tosiaan 1-sävy on vaalea, mutta lämmin ja 2-sävy on sitten taas kylmempi - tämän vielä myyjältä varmistin ja ainakin hän oli asiasta samaa mieltä, korjatkoon joku mikäli olen nyt aivan totaalisen väärässä?) Kun nyt huomasin, että Lumenelle on tullut uutena 0-sävy, joka on vielä aiempiakin vaaleita sävyjä vaaleampi niin toki ajattelin, että tuota on saatava testata! Käväisinkin Sokokselta pyytämässä purkkiin hieman ko.meikkivoiteesta näytettä.. 

ja sitten rumpujen pärinää..

Ihanaupeamahtava! Minä toden totta ihastelin omaa ihoani kuinka ihastuttava siitä tämän meikkivoiteen ja varsinkin sävyn avulla tuli! On siis mitä loistavan lisä Lumenen valikoimaan, suuret peukutukset siitä!

Te kanssakalpeanaamat - suosittelen mitä lämpimimmin testaamaan Lumenen 0-sävyä. En ole nyt aivan varma mihin kaikkiin meikkivoiteisiin ko.sävy on saapunut, mutta kyllä sitä ainakin muutamassa oli. Meikkivoidetta suosittelen kyllä ennen ostoa testaamaan vaikkapa siellä myymälässä myyjän avustuksella ettei tule hutiostoksia, jos hieman tarkempaa testausta haluaa niin näytettähän voi aina myös kysäistä mukaan - itse en meikkivoidetta ilman kunnon testausta osta ihan sen takia, koska ihoni on sävyltään sen verran vaalea ja kylmä, että meikkivoiteen hankkiminen on joskus hieman haastavampaa..

Tämä meikkivoide on siis ihan ehdottomasti seuraavana hankintalistallani kunhan ensin jonkin käytössä olevista meikkivoiteista loppuun kulutan (näitä on Lumenelta kaksi (nude- ja seerumimeikkivoide) sekä Lily Lolon mineraalimeikki + Blascokin jostain taitanee löytyä - mutta se ei kyllä päivittäisessä käytössä ole)! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat