tiistai 19. toukokuuta 2015

Garnier Eye Make-up Remover 2in1

Olen jo pitkään vannonut Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen nimeen, mutta ajattelin taas tuttuun tapaan "eksyä polulta" ja kokeilla jotain uutta. Mukaani tarttui itseasiassa kaksikin silmämeikinpoistoainetta, joista toiseen olen jo sen verran lähemmin kerennyt tutustua, että siitä ajattelin tänne hieman kirjoitella. (Toisena oli Nivean silmämeikinpoistoaine, mutta sitä en ole kerennyt kuin kertaalleen testata niin katsotaan nouseeko tämäkin siihen asemaan, että naputtelisin siitä myöhemmin postausta :))


Ideanani oli tosiaan testata halvempien merkkien silmämeikinpoistoaineita, josko niistä passeleita vaihtoehtoja löytyisi - ei sillä, että Lumenekaan kallis olisi, mutta se vaihteluvaihtelu.. :D

Mutta itseasiaan eli kokemukset; Garnier yllätti minut tooooodella positiivisesti! Ainakin sen mitä olen kerennyt käyttää niin täytyy sanoa, että on aikamoinen haastaja aiemmalle suosikilleni! Itse käytän melko runsaasti silmämeikkiä (ainakin keskivertosuomalaiseen nähden); luomivärejä, eyeliner ja runsaasti mascaraa (tämä välillä vedenkestävää ja välillä ihan "perusmallia") - Garnierilla kaikki tämä puhdistuu ilman, että pitäisi silmiä hangata pitkään (oikea tapahan on toki liuottaa silmämeikkiä pitämällä silmämeikinpoistoaineella kostutettua vanulappua silmän päällä ja sitten hellästi pyyhkäistä..) tai, että jälkikäteen esim. seuraavana aamuna herätessä olisi pandankarhun silmärinkulat peilistä katsoessa vastassa.

Voin siis tätä suositella erittäin lämpimästi! Tosin samaan hengenvetoon täytyy vielä mainita se fakta, mikä ehkä jo kaikille onkin tuttu; kosmetiikan suhteen valitettavasti vain itse kokeilemalla löytää ne itselleen toimivat tuotteet - se, että tuote on loistava kaverilla ei takaa, että sinulla olisi samat kokemukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat