keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box May 2015

Tällä kertaa sattuikin suuren suuri ihme ja olin kotona kun tätä toimiteltiin; kerrankin siis sain sen suoraan ovelta kätösiini enkä joutunut postista asti hakemaan :)


Edelleenkin tämä boxi missä tuotteet tulevat on ihan loistava! Tässä suhteessa valitettavasti täytyy sanoa olevan huomattavasti parempi kuin LivBoxin laatikko!..mutta väriä olisi kiva boxiin saada ehkä lisää, nämä ovat aina tainneet sisuspaperiltaan ja silpultaan olla tätä samaa; harmaata ja mustaa.. 


..mutta sitten siihen itse sisältöön:


Nuxe Huile Prodigieuse Or (ovh 29,40 € / 50 ml, boxissa 10 ml näytekoko)
Tämä onkin itselleni tuttu tuote, kullan kimallusta pintaan :)

Christophe Robin Regenerating Mask With Rare Prickly Pear Seed Oil (ovh 70,50 € / 250 ml, boxissa 50 ml näytekoko)
Ihan aluksi kuvittelin, että kyseessä on kasvonaamio, mutta tarkemmin luettuani huomasin, että kyseessä onkin hiusnaamio - no kumpi tahansa, näitä on aina kiva testata. :)

Tanworx by Monu skincare Selftanning lotion with tan enhancers, fair to medium (ovh 28 € / 200 ml, boxissa 100 ml näytekoko)
Saattaa olla, että tämä on liian "tujua" tavaraa itselleni. Kuten LivBoxin eilisessä postauksessa mainitsinkin niin varsinaisia itseruskettavia tulee varsin vähän käytettyä, vaaleaan hipiääni saan tarpeeksi väriä noista asteittain päivettävistä.

Eylure Pre-Glued Lashes (ovh 5€ ja risat?)
Hintatietoja en suoraan kyseiseen tuotteeseen löytänyt (ainakaan Lookfantasticin sivuilta), mutta arvelisin hinnan olevan jotain 5€ huitteilla!? (Valistakaa mikäli joku osaa sanoa tarkemmin hinnasta.) Olen varsin huono irtoripsien käyttäjä, mutta pohdin, että josko sitä olisi näitä pitänyt testata - osaisiko näitä käyttää nyt vuosien jälkeen? :D

Omorovicza Thermal Cleansing Balm (ovh 64,40 € / 50 ml, boxissa 5 ml näytekoko)
Kovin tarkkaan en tuotteeseen ole kerennyt vielä tutustua, mutta nimen perusteella voisi kuvitella, että tässä jonkinlainen lämpövaikutus olisi!? Hyvin mielelläni siis testaamaan millainen on. :)

Erno Laszlo Transphuse Night Serum  (ovh 151,20 € / 15 ml, boxissa 2 ml näytekoko)
Seerumeista tykkään, vaikka tämä onkin pienen pieni näyte.


LOPPUYHTEENVETO
Huomattavasti parempi boxi kuin viime kuussa ja täytyy sanoa, että ainakin omalla kohdalla tämä hakkaa tämän kuun LivBoxin mennentullen! Ainut njääh on ehkä tuo itseruskettava, mutta voi olla etten sitäkään testaamatta jätä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat