tiistai 5. toukokuuta 2015

Beautybay Blending sponge

Kukaan ei varmaankaan ole Beauty blender -meikkisieni-ihmettä ole päässyt missaamaan ja niin en minäkään. Itse olen vain nykyisin sen verran huono käyttämään meikkisientä meikin levitykseen etten parikymppiä viitsinyt laittaa menemään tuotteeseen, joka hyvinkin todennäköisesti jää hyvin vähälle käytölle.. Tästä syystä päätin hankkia ko.meikkisienistä halppisversion, vaikka tiedänkin etteivät nämä tokikaan niin hyviä ole kuin se aito ja alkuperäinen, mutta saisinpahan idean kuitenkin testattua. Erään Beautybayn tilauksen mukaan sitten laitoin tulemaan heidän halppisversionsa..


Hintaa tällä kaverilla oli alle 5€ ja värejä oli useampi mistä valita, mutta itse päädyin toki pinkkiin :D


Ideanahan sienessä on, että kun sen kostuttaa vedellä niin se kasvaa kokoa..


Kas näin. Aito ja alkuperäinen taitaa huomattavasti suuremman muodonmuutoksen tehdä, mutta kyllä tässä halpisversiossakin oli selkeä kokoero kuivan ja kostean välillä. Täytyy myöntää, että sienen testailut jäivät vain yhteen kertaan ja ajatuksena on kyllä, että voisin tätä kokeilla Blascon meikkivoiteen kanssa, toimisiko omalla kohdallani paremmin, mutta katsellaan koska tämä onnistuu :D Ihan mielenkiintoinen juttu ja monilla varmista oikeinkin toimiva, itseni pitäisi vain uudelleen opetella ylipäätään meikkisienen käyttö - nykyisin kun ne nestemäiset meikkivoiteet tulee ihan käsin levitettyä kasvoille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat