tiistai 12. toukokuuta 2015

LivBox Toukokuu 2015

Boxin olisin saanut jo viime viikolla (jälleen ensimmäisten joukossa) käsiini, mutta kun en jälleen kotosalla ollut enkä kerennyt postissa loppuviikosta käydä niin vasta nyt tämän käsiini sain - ja enhän sitä malttanut olla spoilaantumatta, joten sisältö olikin jo ennalta tiedossa..


Kuten monista muista blogeista olette jo huomanneet, toukokuun teemaväri oli oranssi.


"Kesä on yhtä juhlaa".


Naturel Nail Cover Stickers (ovh. 3,90€ / pakkaus)
Koko kynnen kynsitarroja on aiemminkin LivBoxin mukana tullut ja tällöin ne kyllä tuli käytettyä, mutta en nyt voi sanoa, että riemusta kiljuen nämä vastaan otin.


Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide (ovh. 14,90 € / 150 ml)
Kesää kohden on ihan kiva hieman väriä saada pintaan, itse kun en sitä oikein luonnollista tietä saa vaan pitää purkkeihin tyytyä. Toisaalta koska olen niin hirmuisen vaalea niin en itseruskettavien ystävä ole vaan enemmänkin noita asteittain sävyttäviä olen käyttänyt. Tällaista vartalon BB-voidetta en ole testannutkaan, ihan mielenkiintoinen siis löytää boxista jotain ihka uutta itselle. :)


Dove Deeply Nourishing Suihkusaippua (ovh. 2,45 € / 250 ml, boxissa 55 ml näytekoko)
Nooh... Suihkusaippuaa aina kuluu, mutta ehkä olisi toivonut jotain hieman erikoisempaa kuin perus-Dovea..


Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick - Vibrant pink (11,90 € /2,8 g)
Bloggarin suosikkituote.. Aivan ihana sävyhän tämä on mutta.. Olen todella huono huulipunien käyttäjä (ja lähemmäs sitä kategoriaa tämä käsittääkseni menee?), joten en tiedä mahtaneeko tulla edes testattua vai laitanko suoraan kiertoon..


La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi (ovh. 10 € / 150 ml, boxissa 50 ml näytekoko)
Kesällä voi olla ihan näppärä tuote, eiköhän siis tule käytettyä. :)


Nivea Lip Butter Coconut (3,45 € / 16,7 g)
Njääh. Taas huulivoide (ja boxissahan oli jo yksi huulituote!). Ihan kiva toki kookoksen tuoksuista kyseisestä voiteesta kokeiltua (olen kovasti aiemmin tulleesta mustikasta pitänyt!), mutta noita huulivoiteita muutoinkin aikamoinen liuta odottaa käyttöänsä..


Max Factor teroitin (ovh.?)
Kuuluisikohan tämä luokkaan "ilmaislahjat ostettaessa", ei varmaankaan siis yksittäismyynnissä ole!? Minulta yksi vastaavanlainen (eri merkkinen tosin) teroitin löytyy, ei siis mikään välttämättömyys omiin jemmoihin ollut, mutta toisaalta kaipa sitä hyvä varakappale on olla jos vanha hajoaa, häviää tms.?


Lisäksi boxissa oli mukana alennuskoodi Kauneutta.com -verkkokauppaan. Nämä auttamatta kyllä jäävät aina minulla käyttämättä :/


LOPPUYHTEENVETO
Ei nyt voi sanoa, että tämäkään boxi olisi riemunkiljahduksia aiheuttanut, muta ehkä kuitenkin ihan aavistuksen parempi kuin viime kuun boxi!? Lumenen vartalo-BB-voide on ihan mielenkiintoinen testata, kesän juhliin voisi olla aika käteväkin tuote ja lähdevesisuihke on ehkä toinen minkä nostaisin boxin sisällöstä suosikiksi. Mutta katsellaan miten loppujen kanssa käy, tuleeko huulipunakynä kokeiltua vai laitanko kiertoon - aika paljon se kyllä huokuttaa mutta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat