perjantai 16. tammikuuta 2015

Murad Essential-C Cleanser

Sain Lookfantasticin joulukuun BeautyBoxissa itselleni täysin uuden tuttavuuden, Muradin puhdistusgeelin (45ml). Nyt kun olen tämän käyttänyt loppuun niin voisin tänne availla muutamia ajatuksia tästä puhdistustuotteesta.

Ensinnäkin (kuten aina.. :D) huomasin tuoksun; ihanan raikas, sitrusmainen (kenties appelsiini?). Geelin joukossa vaikuttikin jotain "hippusia" olevan, josta kai tämä tuoksukin tuli. Geeli ei vaahtoa ja on melko kevyenoloista. Itselleni ei aiheuta silmissä kirvelyä ja kevyen meikin saa hyvin puhdistettua (käytin tosian osana kaksi osaista puhdistusta eli vielä tämän jälkeen kävin kasvot läpi kasvosaippualla (Clinique) sekä vielä tietenkin kasvovedellä (Lumene)).

Kaikkinensa mielenkiintoinen uusi tuttavuus, mutta varsinkin hintaa katsoessa jäisi ehkä itsellä kuitenkin hankkimatta. Mut jos ylimääräistä on ja/tai jostain löydät halvalla niin suosittelen kyllä kokeilemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat